Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Cheating,Pomaganje cheateru I ID:7409.3314,58425

Your ID
50581
Players nickname
Duki Ashford
Suspect ID
7409.3314,58425
Date of violation
Nov 16, 2024
Time of violation
2:23
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/

NoKe FlinkenHand

Player
Player
HAHAHAHAHAHAHAHA , Sta ja imam sa ovim POVOM ? Igram event ne zanima me ko igra iz mog FEMA , ja sam doso zbog sebe , ne zbog drugih ...

bogotacbajoo

Player
Player
dosta puta sam dokazao da nemam nista a to sto vi uzimate moje ime kao opravdanje za vase nemanje ruke to nije moj problem dok ne dokazete da imam nesto imate od mene jedan veliki sportski pozdrav

andrej031

Player
Player
dosta puta sam dokazao da nemam nista a to sto vi uzimate moje ime kao opravdanje za vase nemanje ruke to nije moj problem dok ne dokazete da imam nesto imate od mene jedan veliki sportski pozdrav
ah ne kad got te neko kaci i znas da cete proveravati tebe nama po dva dana da uradis novi sistem.Nemoj se praviti da si g........

bogotacbajoo

Player
Player
hahahha ja zadnjig mesec dana igram po 20 sati dnevno a ti sto nemas ruke i to sto molis boga da igras kao ja nije moj problem i nemoj vise da mi se zalis posto stvarno nisam matijevic da bi ti dao ruke

andrej031

Player
Player
hahahha ja zadnjig mesec dana igram po 20 sati dnevno a ti sto nemas ruke i to sto molis boga da igras kao ja nije moj problem i nemoj vise da mi se zalis posto stvarno nisam matijevic da bi ti dao ruke
hah nedajs ruke al dajes ostalim igracima cheatove strale,
keno.....

bogotacbajoo

Player
Player
hahahha ja dajem? kad to dokazes slobodno pricaj a do tad idi placi posto mene samo mozes da gledas kao boga zato sto za tebe to i jesam

Top Bottom