By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!imas secas se da si rekao u la casa de papel da igras sa citom na twinkuHAHAHAHAHAHAHAHA , Sta ja imam sa ovim POVOM ? Igram event ne zanima me ko igra iz mog FEMA , ja sam doso zbog sebe , ne zbog drugih ...
ah ne kad got te neko kaci i znas da cete proveravati tebe nama po dva dana da uradis novi sistem.Nemoj se praviti da si g........dosta puta sam dokazao da nemam nista a to sto vi uzimate moje ime kao opravdanje za vase nemanje ruke to nije moj problem dok ne dokazete da imam nesto imate od mene jedan veliki sportski pozdrav
hah nedajs ruke al dajes ostalim igracima cheatove strale,hahahha ja zadnjig mesec dana igram po 20 sati dnevno a ti sto nemas ruke i to sto molis boga da igras kao ja nije moj problem i nemoj vise da mi se zalis posto stvarno nisam matijevic da bi ti dao ruke
obrisi suzeah ne kad got te neko kaci i znas da cete proveravati tebe nama po dva dana da uradis novi sistem.Nemoj se praviti da si g........
Reci muobrisi suze
ah ne kad got te neko okaci jebu ti mamu sviah ne kad got te neko kaci i znas da cete proveravati tebe nama po dva dana da uradis novi sistem.Nemoj se praviti da si g........
najjaci si mi tiMislim da ima lagswitch sto mu usporava internet olaksava speedboost i neda mu da umre
sta lik prica hahahahahaahhahaAHMislim da ima lagswitch sto mu usporava internet olaksava speedboost i neda mu da umre
Pa ti ruke nemas jbg kupi ruke prvo pa kaciPostovani Mujo moja familija i ja usli smo na event hotel i zatekli smo citera evo mozete videti u ovom povuzeleo bih da se kazni a u ovom povu mozete videti kako su u istoj familiji i ova dvojica znaju da cituje