Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review g.p.1.1, ban evaiding | 11069

Your ID
pablo marcola, pablo mintz i jos mnogo imena
Players nickname
pablo marcolamintzviktor
Suspect ID
11069,23835.........
Date of violation
Nov 18, 2024
Time of violation
00
Proofs
https://www.youtube.com

Pera Mintz

Player
Player
doticni igrac poznatiji kao pablo marcola 23835 i jos mnogo acc je pitao svog drugara da slaze muju da se preselio u nemacku da bi on mogao da igra na njemu gde je dobio ban za g.p. 1.1 i de je dobio unban iz nepoznatog razloga jer administracija nije znala da se to desava gde je nastavio da koristi scriptt.gg ako budem uspeo da nadjem pov poslacu i da rusi ljudima projekat. ja bih zamolio administraciju da to dobro proveri i da eliminise na neko vreme doticnog igraca.

PabloMintz

Player
Player
doticni igrac poznatiji kao pablo marcola 23835 i jos mnogo acc je pitao svog drugara da slaze muju da se preselio u nemacku da bi on mogao da igra na njemu gde je dobio ban za g.p. 1.1 i de je dobio unban iz nepoznatog razloga jer administracija nije znala da se to desava gde je nastavio da koristi scriptt.gg ako budem uspeo da nadjem pov poslacu i da rusi ljudima projekat. ja bih zamolio administraciju da to dobro proveri i da eliminise na neko vreme doticnog

vuksaaa13212

Player
Player
doticni igrac poznatiji kao pablo marcola 23835 i jos mnogo acc je pitao svog drugara da slaze muju da se preselio u nemacku da bi on mogao da igra na njemu gde je dobio ban za g.p. 1.1 i de je dobio unban iz nepoznatog razloga jer administracija nije znala da se to desava gde je nastavio da koristi scriptt.gg ako budem uspeo da nadjem pov poslacu i da rusi ljudima projekat. ja bih zamolio administraciju da to dobro proveri i da eliminise na neko vreme doticnog igraca.
konacno lik koji zna sta se desilo pablo mrtvi jebe ceo server sa tim da nije on na tom accu a svi znaju da jeste sem administracije

Mehmedovicc

Player
Player

Top Bottom