.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!doticni igrac poznatiji kao pablo marcola 23835 i jos mnogo acc je pitao svog drugara da slaze muju da se preselio u nemacku da bi on mogao da igra na njemu gde je dobio ban za g.p. 1.1 i de je dobio unban iz nepoznatog razloga jer administracija nije znala da se to desava gde je nastavio da koristi scriptt.gg ako budem uspeo da nadjem pov poslacu i da rusi ljudima projekat. ja bih zamolio administraciju da to dobro proveri i da eliminise na neko vreme doticnog
ako si ti to znao zasto si mi dao da turfam kod tebe u marabunti
.Nablic Skript
konacno lik koji zna sta se desilo pablo mrtvi jebe ceo server sa tim da nije on na tom accu a svi znaju da jeste sem administracijedoticni igrac poznatiji kao pablo marcola 23835 i jos mnogo acc je pitao svog drugara da slaze muju da se preselio u nemacku da bi on mogao da igra na njemu gde je dobio ban za g.p. 1.1 i de je dobio unban iz nepoznatog razloga jer administracija nije znala da se to desava gde je nastavio da koristi scriptt.gg ako budem uspeo da nadjem pov poslacu i da rusi ljudima projekat. ja bih zamolio administraciju da to dobro proveri i da eliminise na neko vreme doticnog igraca.
Ko si ti buraz sta vam radim nit ne uzimam killove na eventu nit ne igram toliko majmune slobodno kazi ko sikonacno lik koji zna sta se desilo pablo mrtvi jebe ceo server sa tim da nije on na tom accu a svi znaju da jeste sem administracije
A to sto vredas projekat nikome nistakonacno lik koji zna sta se desilo pablo mrtvi jebe ceo server sa tim da nije on na tom accu a svi znaju da jeste sem administracije
samo tvoje pristustvo na serveru sve ugrozava retarde glupiKo si ti buraz sta vam radim nit ne uzimam killove na eventu nit ne igram toliko majmune slobodno kazi ko si
Pojasni se ko si ti pa mozemo da pricamosamo tvoje pristustvo na serveru sve ugrozava retarde glupi
doticni igrac poznatiji kao pablo marcola 23835 i jos mnogo acc je pitao svog drugara da slaze muju da se preselio u nemacku da bi on mogao da igra na njemu gde je dobio ban za g.p. 1.1 i de je dobio unban iz nepoznatog razloga jer administracija nije znala da se to desava gde je nastavio da koristi scriptt.gg ako budem uspeo da nadjem pov poslacu i da rusi ljudima projekat. ja bih zamolio administraciju da to dobro proveri i da eliminise na neko vreme doticnog igraca.