Mujo i Abrahame poslednji put pisem ovde zalbu na rad Admina sledeci put pisem visim Adminima na ovom projektu.Ja razumem da je mali broj Administracije aktivan i da Vam je potreba pomoc u poslu. Ali ovi momci rade ne profesionalno svoj posao isti admin koji je juce pregledavao zalbu je i danas pregledao. Ova Familija Ajkule ulazi na nas 20 svaki dan na panele mi imamo 20 pusaka u rukama oni idu golim rukama u zadnji sekund da pokupe taj panel. Molim da sankcionisete vise ovu stvar posto ovo vec ubija volju za svim. Lepo mu je odbrojano svaki put ulazi i krsi pravila. Svakako ako sam ja dobio 6.15 a nisam trebao posto je sve u skaldu sa PRAVILIMA SERVERA ODRADJENO trebao je on da dobije za fear rp . Zelim da mi se skinu oba upozorenja i da se skine Nikola Black iz Administracije posto opet odgovara svom prijatelju na zalbu u kratkom roku I TO POGRESNO NE U SKLADU SA PRAVILIMA PROJEKTA! Oni trce oko kuce bejtaju ja dobijam tu upozorenja i 6..15 ispadam neki ludak koji ne postuje pravila a to nije tacno ! Drzim familiju Yakuza vec 2 godine nisam 1 WARn na FAM dobio a ovde skupljam neka upozorenja i kazne koje nisam zasluzio. Cika Brando
Ovo je prosla zalba:
Ovo je prosla zalba: