Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
43072
Players nickname
Brando Gagic
Administrators nickname
Nikola Black
Date
Nov 21, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/869564/

Brando Gagic

Player
Player
Mujo i Abrahame poslednji put pisem ovde zalbu na rad Admina sledeci put pisem visim Adminima na ovom projektu.Ja razumem da je mali broj Administracije aktivan i da Vam je potreba pomoc u poslu. Ali ovi momci rade ne profesionalno svoj posao isti admin koji je juce pregledavao zalbu je i danas pregledao. Ova Familija Ajkule ulazi na nas 20 svaki dan na panele mi imamo 20 pusaka u rukama oni idu golim rukama u zadnji sekund da pokupe taj panel. Molim da sankcionisete vise ovu stvar posto ovo vec ubija volju za svim. Lepo mu je odbrojano svaki put ulazi i krsi pravila. Svakako ako sam ja dobio 6.15 a nisam trebao posto je sve u skaldu sa PRAVILIMA SERVERA ODRADJENO trebao je on da dobije za fear rp . Zelim da mi se skinu oba upozorenja i da se skine Nikola Black iz Administracije posto opet odgovara svom prijatelju na zalbu u kratkom roku I TO POGRESNO NE U SKLADU SA PRAVILIMA PROJEKTA! Oni trce oko kuce bejtaju ja dobijam tu upozorenja i 6..15 ispadam neki ludak koji ne postuje pravila a to nije tacno ! Drzim familiju Yakuza vec 2 godine nisam 1 WARn na FAM dobio a ovde skupljam neka upozorenja i kazne koje nisam zasluzio. Cika Brando
Ovo je prosla zalba:

Veliki Panda

Player
Player
Sta lik prica upravo vredja administraciju da je korumpirana druze sta pricas ti za coveka da je korumpiran a ja kacio zalbu na njega al aj dobro i to sto ne mozes da skontas da jednostavno krsite pravila stalno ne brojite i sve i o kakvom ti fearrp pricas druze kad ni ne brojis

Status
Not open for further replies.
Top Bottom