Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Neadekvatno ponasanje,black mailing,irl treathening,cheat advertising I 45101

Your ID
11069
Players nickname
Pablo Mintz
Suspect ID
45101
Date of violation
Dec 14, 2024
Time of violation
00 00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Xlgx9GqV6jE

Brando Gagic

Player
Player
Za moje stanje tog dana su se pobrinli ljudi koji su bl i iz dana u dan dolaze i provociraju me posto im nije jasno kako ja njih ubijam bez pomagala idalje a on ima sve moguce. Pozdrav od cika Branda tj Pere

Brando Gagic

Player
Player
I doticni koji je dobio na en3 za cheat ban... mislim da sam ja ovde sve lepo rekao posle OC eventa i da tu moze da se kaze sta oces. Za jednu recenicu sam samo preterao ostalo je sve isitina.
danilo ebk postenjacina sa granda

Opasna kita juri decu

Player
Player
Na povu se jasno cuje i vidi kako doticni konstantno vreda osobu, doticni je poznat po tome sto nakon svakog eventa se dere i vreda druge igrace i unistava RP i jos uz to preti da ce banovat neke igrace sto spada pod pretnje
na 1:05 povu se cuje kako doticni doxuje igraca time sto govori da nema zube i da je mal
jos na 1:25 se cuje kako promovise neki cit koji je zabranjen

+ na mainu je banovan za PC-Check

na drugom povu se vidi kako nastavlja da vreda druge igrace i unistava RP i tu isto preti da ce banovati igrace sto opet je opet pretnja
drugi pov
za slicne situacije su dobili ban jack i mire frantelli i konte elpatron
Pablo reporta a kupio acc 11k i jos kupuje drugarima cheat da osvoje event

Top Bottom