Koliko si ga platia da ude kod vasnemoj molim te kao prvo nisam lider familije kao drugo nemoj da pricas gluposti da neko cituje ako je samo bolji od tebe jbg lakse ti je da priznas samo neko da places po forumu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Koliko si ga platia da ude kod vasnemoj molim te kao prvo nisam lider familije kao drugo nemoj da pricas gluposti da neko cituje ako je samo bolji od tebe jbg lakse ti je da priznas samo neko da places po forumu
cevu a rekao si da ga pov request kad te ubija hahahahhha koliko lazesSamo yakuzi to smeta jer ih verovatno decko solo ubija, meni nikad nije smetalo niti ce jer ga prospem uvek kad je na tom krovu, samo placite.
druze sta sam ga platio naso sam ga ovako reko mi je da je nov na rs serveru i ja ga dodo u fam i tjtKoliko si ga platia da ude kod vas
Placate ga i to dobro, rekao mi je da je za 3 dana da je zaradio 1.5m tako da ne pravi se pametan kad nisi.druze sta sam ga platio naso sam ga ovako reko mi je da je nov na rs serveru i ja ga dodo u fam i tjt
placam ga kad je usao u fam ne budi glup gledaj malo sta si napisao pitao si me koliko ste ga platili da udje ja sam ti odg da ga nisam platio ali naravno da cu da mu dajem velike bonuse i to kad svaki dan uzimamo po neke eventePlacate ga i to dobro, rekao mi je da je za 3 dana da je zaradio 1.5m tako da ne pravi se pametan kad nisi.
druze sta sam ga platio naso sam ga ovako reko mi je da je nov na rs serveru i ja ga dodo u fam i tj
druze sta sam ga platio naso sam ga ovako reko mi je da je nov na rs serveru i ja ga dodo u fam i tjt
Normalno kad ulazite prije zone na informalimaplacam ga kad je usao u fam ne budi glup gledaj malo sta si napisao pitao si me koliko ste ga platili da udje ja sam ti odg da ga nisam platio ali naravno da cu da mu dajem velike bonuse i to kad svaki dan uzimamo po neke evente
placi placi jos maloNormalno kad ulazite prije zone na informalima
Familija ti se zove ajkule ja mislim da je sve jasnoplaci placi jos malo