Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Konstantno krsenje pravila I 67398

Your ID
45101
Players nickname
Pera_Momcilovic
Suspect ID
67398
Date of violation
Dec 14, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=-vnumhMq3Co

andrej031

Player
Player
Samo yakuzi to smeta jer ih verovatno decko solo ubija, meni nikad nije smetalo niti ce jer ga prospem uvek kad je na tom krovu, samo placite.
cevu a rekao si da ga pov request kad te ubija hahahahhha koliko lazes

Amir Ajkula

Player
Player
Placate ga i to dobro, rekao mi je da je za 3 dana da je zaradio 1.5m tako da ne pravi se pametan kad nisi.
placam ga kad je usao u fam ne budi glup gledaj malo sta si napisao pitao si me koliko ste ga platili da udje ja sam ti odg da ga nisam platio ali naravno da cu da mu dajem velike bonuse i to kad svaki dan uzimamo po neke evente

Markoooo

Player
Player
druze sta sam ga platio naso sam ga ovako reko mi je da je nov na rs serveru i ja ga dodo u fam i tj
druze sta sam ga platio naso sam ga ovako reko mi je da je nov na rs serveru i ja ga dodo u fam i tjt

placam ga kad je usao u fam ne budi glup gledaj malo sta si napisao pitao si me koliko ste ga platili da udje ja sam ti odg da ga nisam platio ali naravno da cu da mu dajem velike bonuse i to kad svaki dan uzimamo po neke evente
Normalno kad ulazite prije zone na informalima

Top Bottom