Nemoj tako Kiko, on citere ne podržava.Brando ne ubacuje citere i ban evajdere u fam
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nemoj tako Kiko, on citere ne podržava.Brando ne ubacuje citere i ban evajdere u fam
Samo jadni vi ne podrzavate citere u familiji jedni drugima prodaje te ne seri teNemoj tako Kiko, on citere ne podržava.
Da daSamo jadni vi ne podrzavate citere u familiji jedni drugima prodaje te ne seri te
Imas jebeno 11 godina kome ti pricas o nekakvoj karmi idi drkaj kurcic i ne provociraj ljudee moj ti Brando kako si ti rekao Karma je losa stvar
Pablo reporta a kupio acc 11k i jos kupuje drugarima cheat da osvoje eventNa povu se jasno cuje i vidi kako doticni konstantno vreda osobu, doticni je poznat po tome sto nakon svakog eventa se dere i vreda druge igrace i unistava RP i jos uz to preti da ce banovat neke igrace sto spada pod pretnje
na 1:05 povu se cuje kako doticni doxuje igraca time sto govori da nema zube i da je mal
jos na 1:25 se cuje kako promovise neki cit koji je zabranjen
+ na mainu je banovan za PC-Check
na drugom povu se vidi kako nastavlja da vreda druge igrace i unistava RP i tu isto preti da ce banovati igrace sto opet je opet pretnja
drugi povza slicne situacije su dobili ban jack i mire frantelli i konte elpatron
Approved - G.P 3.1,G.P 3.2,G.P 6.9 ID 32737,ID 7722,ID 34200
Znaju da u OOC imam 34g i s ovim remete moju RP igru i dovode me do tog da napustim ovu zajednicu..Stoga se nadam da će osobe dobit primjereno šta ih ide. Sve se vidi u povu 1 i povu 2.gta5grand.comApproved - Nasilje nad zenama + 3.2 I 42945 for Chief Admin
Decko nema dlake na jeziku nema postovanja prema zenama.Za istu vaku situaciju id 32737 id 34200 su dobili blaklistu za vrijedanje i nasilje nad zenama.Red bi bio da se i ovaj mangup kazni. Pov - 42945 Zalba - 32737 34200 https://gta5grand.com/forum/threads/594146/post-2163836gta5grand.com