Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Konstantno krsenje pravila | 61748

Your ID
55778
Players nickname
Nikola Pajser
Suspect ID
61748
Date of violation
Jan 1, 2025
Time of violation
00
Proofs
https://youtu.be/lEy-OHjuX24?si=wHtY12v2X5j5DRNx

lerdyy

Player
Player
prvo zalba napisana u nepravilnom formatu drugo nisi naveo sta sam prekrsio trece prekrsio sam samo jedno pravilo koje je pogresno donesesena odluka

Mayor Kalasnikhov

Player
Player
ukupno nemas nikogaa ima vas 5 aktivnih nesmete ni imunitet da skinete
nesmete zato sto vas svi mrze i oce raid-at nauci glup si forum warior si takvi ljudi samo unistavaju ovaj lep projekta kao sto si ti ljudima dosadi da budu kaznjavani za sve sto ti okacis igram dve ipo godine okacio sam 10 ljudi mozda nijednom nisam banovo nekog a ti radis to svaki dan ja volim ovaj projekat takvi poput tebe mi nece nauditi aj zbogom idi pipni drvo sine nemas zivot samo kacis ljude

lerdyy

Player
Player
ukupno nemas nikogaa ima vas 5 aktivnih nesmete ni imunitet da skinete
nesmete zato sto vas svi mrze i oce raid-at nauci glup si forum warior si takvi ljudi samo unistavaju ovaj lep projekta kao sto si ti ljudima dosadi da budu kaznjavani za sve sto ti okacis igram dve ipo godine okacio sam 10 ljudi mozda nijednom nisam banovo nekog a ti radis to svaki dan ja volim ovaj projekat takvi poput tebe mi nece nauditi aj zbogom idi pipni drvo sine nemas zivot samo kacis ljude
OFF TOPIC DA SE KAZNI

Pajser Lonely

Player
Player
Hvala Lerdy tebi je bese main banovan za scam ? Sta ces raditi oce mama bojke sama morati fam da vodi.Escadrila nek se raspadne skroz ali nikad ne bih smo terali zenu,devojku,sestru da igra grand kako bih dovodila clanove

lerdyy

Player
Player
Hvala Lerdy tebi je bese main banovan za scam ? Sta ces raditi oce mama bojke sama morati fam da vodi.Escadrila nek se raspadne skroz ali nikad ne bih smo terali zenu,devojku,sestru da igra grand kako bih dovodila clanove
prvo zajebavao sam te drugo nece voditi sam fem jer sam ja tu

Top Bottom