By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!jos nekoliko danaprvo zajebavao sam te drugo nece voditi sam fem jer sam ja tu
doce kraj nece imati koga viseLerdy smaras brate neznam kako ti se da svaki dan kacit nekoga
znam jer sam od pocetka u ovoj prici i tvom kacenju ljudiJAOOOOOOOO ti znas sta je tacno
Gde je mama bojke da sad spasava svog clana ja sam dobio ban svojih 60 dana cu posteno odsluziti ali permica se ne odsluzujeaj lagano
hahahahahahaha pojma ti nemas za bl treba preko 30 prekrsenih u jednoj nedelji a ne jedno koje mi je skinuto pogledaj zalbu na administraciju abraham je odbio i rekao skinuto upozorenjeIgrac zasluzuje bl, sve se vidi na linku.
od cega ?Lerdy date pitam deti je tvoja banda Hoshikage date brani e moj ti
imunitet je tu jer je fam raid nepotreban i neprofitabilan, samo treba malo vijuga da se to shvati a svi sto krse pravila treba da se kace i da budu kaznjavanji, a vi bi ste rado kacili ljude da mozete jer i sami kršite ali haj najpametniji ste i najbolji. Mogu li ja sve da rasprodam pa da dodem kod vas vi ste top familija samo to jos niko ne zna ?ukupno nemas nikogaa ima vas 5 aktivnih nesmete ni imunitet da skinete
nesmete zato sto vas svi mrze i oce raid-at nauci glup si forum warior si takvi ljudi samo unistavaju ovaj lep projekta kao sto si ti ljudima dosadi da budu kaznjavani za sve sto ti okacis igram dve ipo godine okacio sam 10 ljudi mozda nijednom nisam banovo nekog a ti radis to svaki dan ja volim ovaj projekat takvi poput tebe mi nece nauditi aj zbogom idi pipni drvo sine nemas zivot samo kacis ljude
posteno ? pa kad si dobio ban napravio si jos jedan twink i opet pao za 1,4... dok si bio na kazni za 1,8 igrao si na drugom social clubu... Ko o cemu &&&&& o poštenju .Gde je mama bojke da sad spasava svog clana ja sam dobio ban svojih 60 dana cu posteno odsluziti ali permica se ne odsluzuje
Jesam ja sam kaznjen ali bice i onposteno ? pa kad si dobio ban napravio si jos jedan twink i opet pao za 1,4... dok si bio na kazni za 1,8 igrao si na drugom social clubu... Ko o cemu &&&&& o poštenju .
Ne nego ste malene pickice i imam da kacim ljude za mnogo vece stvari nego ti gde mi pokazuju da imaju cheat i sve ali ne bih kacio jer nisam picka ne dobijam nista sa tim razmisli malo sto sve velike familije misle da si NPC sta ce biti sa onih 5 anti radara sto si bacio da te ne bi uhapsiliimunitet je tu jer je fam raid nepotreban i neprofitabilan, samo treba malo vijuga da se to shvati a svi sto krse pravila treba da se kace i da budu kaznjavanji, a vi bi ste rado kacili ljude da mozete jer i sami kršite ali haj najpametniji ste i najbolji. Mogu li ja sve da rasprodam pa da dodem kod vas vi ste top familija samo to jos niko ne zna ?
ima se moze se moze da baca sta oce i koliko oceNe nego ste malene pickice i imam da kacim ljude za mnogo vece stvari nego ti gde mi pokazuju da imaju cheat i sve ali ne bih kacio jer nisam picka ne dobijam nista sa tim razmisli malo sto sve velike familije misle da si NPC sta ce biti sa onih 5 anti radara sto si bacio da te ne bi uhapsili
pa nije forum warior kao ti kazem ja toje tebi svakodnevnica da banujesRejected - Laganje administracije pokusaj prevare administracije | 61748 lepo je napisao hahahahahaha
bolje onda da ni nepokusava jer nezna to da uradi sad ne bi bio na banupa nije forum warior kao ti kazem ja toje tebi svakodnevnica da banujes
hahahahahahahaahahahNema veze 60 dana ohladicu se malo taman a sa perme se hladis zauvek