Igraci ometaju i unistavaju rp...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nije istina da je bilo u green zoni otmica je bila u blizini auto salona i oduzeta mu je komunikacija imao je i vrecu na glavi koju smo poslije skinuli pored toga govoris da je bio ubijen par puta sto isto nije istina jer ga nismo ubijali niti dirali bio je na nisanu a vi kvarite rp sa vasim glupostimaOvako oni su robali moga druga van geta njih je bilo dvoje i išli su na njega jednog i iz green zone njega odveli na brdo nisu mu oduzeli komunikaciju i ubili su ga par puta bez brojanja i nas su prvi počeli pucati i vidi se kako je snimak secen i tražili su mu pare a nisu dzeparosi da im da na ruke ko sto se vidi na snimku
pucao sam prvi na njih iz razloga sto znam namjernu treci put dolazi neko ko zeli da nas ubije jer imamo vas druga zaribljenog s video je secen jer nema potrebe da ubacujem nepotrebne scene gdje ja i kolegs pricamo o skroz desetim stvarima.I mislim da id 58450 i 35964 ne treba da dobiju 6.15 zato sto je prvo pucano na njih i vidi se na snimku da nije ceo pov i da je secena
68212 je izaso iz auta izvadio pistolj i ciljao u nas jel ja trebam to da pustim a da ne pricamo o tome sto je dosao na lokaciju koju mu je ovaj lik posalo jos pored toga sto je dosao i pao on se jos i vracao nazad nakon toga.Ja vise ne zelim da ulazim ni u kakvu raspravu s tobom jer nisi nadlezno lice svoj komentar iznesi kada ti se bude trazio do tada ugodno vece.Gde ste brojali 68212 samo ste ga prvi krenuli pucati i mora da bude ceo pov da se vidi šta je bilo pre toga nemozes da seces gde smo mi pravilno rpali i gde nismo jer ste vi uzrok toga sa naše strane
Ja ne snimam sve imam replyove od po 30 sec i na svakom od tih videa niko od vas nije pokusao rpati a i kako ti mislis da rpas nakon preksenog rpa gdje saljes lokaciju preko telefona dok ti je uperena puska na glavi o cemu pricamo mi.Gde ste brojali 68212 samo ste ga prvi krenuli pucati i mora da bude ceo pov da se vidi šta je bilo pre toga nemozes da seces gde smo mi pravilno rpali i gde nismo jer ste vi uzrok toga sa naše strane
imam samo isjecke od po 20 30 sekundi isjekao sam samo bitne momente iz togPregledano
Dostavite POV koji nije editovan uopste.
Rok 6h