Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Fail RP i RK I 68865 I 68212 I 58450 I 35964

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
69731
Players nickname
Neznam_Neznam
Suspect ID
6885
Date of violation
Jan 11, 2025
Time of violation
23:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=LRgNfeelDqU

Nikola Armanii

Server Administrator
Server Administrator
Pre nego sto pocnem da pregledam ovu zalbu, ispravite format. Procitajte pravila za podnosenje zalbe.

Rok 12h​

laksoo

Player
Player
Ovako oni su robali moga druga van geta njih je bilo dvoje i išli su na njega jednog i iz green zone njega odveli na brdo nisu mu oduzeli komunikaciju i ubili su ga par puta bez brojanja i nas su prvi počeli pucati i vidi se kako je snimak secen i tražili su mu pare a nisu dzeparosi da im da na ruke ko sto se vidi na snimku

Patrick_Vieira

Player
Player
Ovako oni su robali moga druga van geta njih je bilo dvoje i išli su na njega jednog i iz green zone njega odveli na brdo nisu mu oduzeli komunikaciju i ubili su ga par puta bez brojanja i nas su prvi počeli pucati i vidi se kako je snimak secen i tražili su mu pare a nisu dzeparosi da im da na ruke ko sto se vidi na snimku
nije istina da je bilo u green zoni otmica je bila u blizini auto salona i oduzeta mu je komunikacija imao je i vrecu na glavi koju smo poslije skinuli pored toga govoris da je bio ubijen par puta sto isto nije istina jer ga nismo ubijali niti dirali bio je na nisanu a vi kvarite rp sa vasim glupostima

laksoo

Player
Player
I mislim da id 58450 i 35964 ne treba da dobiju 6.15 zato sto je prvo pucano na njih i vidi se na snimku da nije ceo pov i da je secena

Patrick_Vieira

Player
Player
I mislim da id 58450 i 35964 ne treba da dobiju 6.15 zato sto je prvo pucano na njih i vidi se na snimku da nije ceo pov i da je secena
pucao sam prvi na njih iz razloga sto znam namjernu treci put dolazi neko ko zeli da nas ubije jer imamo vas druga zaribljenog s video je secen jer nema potrebe da ubacujem nepotrebne scene gdje ja i kolegs pricamo o skroz desetim stvarima.

laksoo

Player
Player
Gde ste brojali 68212 samo ste ga prvi krenuli pucati i mora da bude ceo pov da se vidi šta je bilo pre toga nemozes da seces gde smo mi pravilno rpali i gde nismo jer ste vi uzrok toga sa naše strane
I nevidi se u pivu da ste mu oduzeli komunikaciju

Patrick_Vieira

Player
Player
Gde ste brojali 68212 samo ste ga prvi krenuli pucati i mora da bude ceo pov da se vidi šta je bilo pre toga nemozes da seces gde smo mi pravilno rpali i gde nismo jer ste vi uzrok toga sa naše strane
68212 je izaso iz auta izvadio pistolj i ciljao u nas jel ja trebam to da pustim a da ne pricamo o tome sto je dosao na lokaciju koju mu je ovaj lik posalo jos pored toga sto je dosao i pao on se jos i vracao nazad nakon toga.Ja vise ne zelim da ulazim ni u kakvu raspravu s tobom jer nisi nadlezno lice svoj komentar iznesi kada ti se bude trazio do tada ugodno vece.

laksoo

Player
Player
ID 58450 i 35964 su samo prolazili i nisu vam pokazivali nikakvu pretnju ili nameru da vas ubiju i samo ste ih krenuli pucati bez razloga bez povoda i bez brojanja iz čista mira i id 68212 niste brojali džabe vam sto je on drazao pištolj kad si isekao pov i bez brojanja ste i njega ubili tako da sa moje strane je bolje da povučeš žalbu zato sto kačiš sam sebe

Patrick_Vieira

Player
Player
Ja ne snimam sve imam replyove od po 30 sec i na svakom od tih videa niko od vas nije pokusao rpati a i kako ti mislis da rpas nakon preksenog rpa gdje saljes lokaciju preko telefona dok ti je uperena puska na glavi o cemu pricamo mi.

laksoo

Player
Player
Ja nisam slao lokaciju preko familije ja sam id 58450 id 68865 treba dobiti kaznu za to sto je slao a sam si okačio sebe i druga za GP 6.15 + Dm sto ste prvi pucali i na 58450 i 35964 i 68212//
A slažem se da id 68212 treba dobiti kaznu za vracanje pre 15min i
68865 treba dobiti kaznu za slanje lokacije preko familije ali ipak se na snimku ne vidi da je komunikacija oduzeta i opet su id 69731 i 69976 ubili 68212 bez brojanja i razloga ubili 68865 čim ste ponovili dm i gp 6.15
I 69731 je prekršio pravilo fail rp ubijo je taoca bez razloga

Nikola Armanii

Server Administrator
Server Administrator
Odbijeno

Nedovoljno dokaza, kada postavljate zalbu morate okaciti video koji prikazuje celu situaciju bez bilo kakvih cutovanja izmedju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom