By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!brojano je 5 sekundibrat puca i ubija nenaoruzanu zenu jer nije izasla iz auta, state rp komedija
jeste al ja sam reko da su kola moja a lopovi su bili tu cekali da udju u kola da ste slusali malo resili bi sve
vidi, ja nisam to mogao znat. Zasto nisi mogao izac kad sam ti brojao da te legitimisem da sve rijesimo, a ne se pravit pametan i derat se na mene. DERANJEM MI DAJES JOS VECU SUMNJU DA SI TI LOPOV KOJI KRADE VOZILO, ako me razumisjeste al ja sam reko da su kola moja a lopovi su bili tu cekali da udju u kola da ste slusali malo resili bi sve
Znaci u rlu da ti neko dodje i kaze da mu kradu kola moli za pomoc ti bi pucao?Ne razumem,tacno se vidi da ste korumpirani i placeni da jedni drugima lizete guzice,sramota je biti takav policajac,nisi dostojan znacke ni ti ni ovi ostali,vidi se cak da ni nemamo tetovaze za kradju.Kada su zapoceli pljacku i ubili mog muza izborila sam se naravno da sprecim kradju i posavetujem njega da ide na sigurno mesto kod policije,i onda se desi ovo?Sramota nemam reci,naucite da radite svoj posao jer sve je vise tako korumpiranog olosa ko sto ste vi.Zgranuta sam,ali jebiga takvih ce uvek biti!Ja sam taj koji je pucao i ubio vas oboje. Auto je bio ukraden, moja duznost je bila da spasim auto tojest da vas izbacim iz auta i legitimisem, ja sam brojao, a vi to niste htjeli uciniti na sto sam imao potpuno pravo da vas ubijem te hapsim. Ali dosle su druge kolege koje su preuzele slucaj, ako je potreban i moj pov da se vidi da sam brojao, nije problem.
ma najjaci refko ubacuje 60,70k id nema blage kako se vodi org ko zna kolko njih je zapravo uslo preko regrutacije i koji su ispitani prava pitanja vecina njih kad pogledas su usli preko veze a blage nemaju kako treba da se radi posovidi, ja nisam to mogao znat. Zasto nisi mogao izac kad sam ti brojao da te legitimisem da sve rijesimo, a ne se pravit pametan i derat se na mene. DERANJEM MI DAJES JOS VECU SUMNJU DA SI TI LOPOV KOJI KRADE VOZILO, ako me razumis
jeste al da sam izasao usli bi ovi samo su cekali. zasto si njih pustio da udju u kola ondavidi, ja nisam to mogao znat. Zasto nisi mogao izac kad sam ti brojao da te legitimisem da sve rijesimo, a ne se pravit pametan i derat se na mene. DERANJEM MI DAJES JOS VECU SUMNJU DA SI TI LOPOV KOJI KRADE VOZILO, ako me razumis
i plus su svi hc-evi isto preko veze, daj boze da ima njih 10 koji su usli posteno ili zaradili taj rank posteno.ma najjaci refko ubacuje 60,70k id nema blage kako se vodi org ko zna kolko njih je zapravo uslo preko regrutacije i koji su ispitani prava pitanja vecina njih kad pogledas su usli preko veze a blage nemaju kako treba da se radi poso![]()
vidi, ja nisam to mogao znat. Zasto nisi mogao izac kad sam ti brojao da te legitimisem da sve rijesimo, a ne se pravit pametan i derat se na mene. DERANJEM MI DAJES JOS VECU SUMNJU DA SI TI LOPOV KOJI KRADE
Preksio si pravila samim tim sto si nas pucao i nas ubio a lopovima lagano dao prolaz,jbg znas kako brate NE MOZE SVAKO DA BUDE DOBAR POLICAJAC DOBAR POLICAJAC SE STICE ISKUSTVOM,ZA MENE TI SI KLASICNI AMATER U ODELU I TO JE TO.GGkoje pravilo sam prekrsio reci ajde
isto je bilo dok je mike drzo sahp zato mu je refko kuce sad ide za njim i samo ga slusa kolko je u toj ulozi krenuce da lajei plus su svi hc-evi isto preko veze, daj boze da ima njih 10 koji su usli posteno ili zaradili taj rank posteno.