I plus kazniti gospodju i gospodina za P.Z.Z 1.3 ulazenje u Zelenu zonu da izbegnes rp situaciju
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!oces tebe da kazne malo za podmicivanje da se skine zalba?Ajde magla!I plus kazniti gospodju i gospodina za P.Z.Z 1.3 ulazenje u Zelenu zonu da izbegnes rp situaciju
U nesto mi puca , , TO JE MOJ AUTOOOOOoces tebe da kazne malo za podmicivanje da se skine zalba?Ajde magla!
Cekaj izvini a hoces da kazes da je normalno da nas ubijes a da kad su lopine dosle nista ne uradis,ne proveris dal su oni vlasnici tih kola?Ti bajo stvarno nemas blage veze da radis svoj posao u policiji,ali molim te budimo realni,razmisli dobro naci nas ubijes a njima das slobodan prolaz na lepe oci???Pa gde je tu logika?Nemoj molim te vise o tome,definitivno nisi odradio svoj posao kako treba i to je to jebiga!Zasto civjek nije mogao lijepo da izadje kada sam mu brojao, dade mi pasos, objasni situaciju, rijesimo probleme i to je to, a ne da se tamo dere vrišti place
Uvek si bio mirodjija u svakoj supi,auuuu pa ti gori nego zene kad pocnu da pricaju,najjace hahahaha!U nesto mi puca , , TO JE MOJ AUTOOOOO
ja bar ne placem po pd stanici da mi kradu auto i onda posle kacim pd..wUvek si bio mirodjija u svakoj supi,auuuu pa ti gori nego zene kad pocnu da pricaju,najjace hahahaha!![]()