By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Prijavio si nekog svog i ne znas lijepo napisati zalbu i dostavi pov od pocetka situacije.Pre svega dosli su da Izazivaju do te mere kako bi nastalo krsenje pravila sa nasih strana.
21:58 - Psovanje majke
GP 6.7
FearRP
2.deo
Samo ti uzivaj, lepo pise koga sam prijavio. Niko moj nije nista prekrsio, ako ti izazivas, i radis gp 6.7Prijavio si nekog svog i ne znas lijelo napisati zalbu![]()
Ja izazivam?Moj id je 39029 i id7436 i id 35284 krse 6.15 bolje povuci zalbu ako zelis da tvoji ljudi ne budu kaznjeniSamo ti uzivaj, lepo pise koga sam prijavio. Niko moj nije nista prekrsio, ako ti izazivas, i radis gp 6.7
Tako da bez komentara, pre sve i CR
Drug moj CR-Car reaming(Udaranje auto autom u prevodu da bi ti uspio skontati)50k id ne znas osnoveSamo ti uzivaj, lepo pise koga sam prijavio. Niko moj nije nista prekrsio, ako ti izazivas, i radis gp 6.7
Tako da bez komentara, pre sve i CR
I dalje nemam komentar, glavno je da je batica spomenuo majku i nista vise nije vaznoDrug moj CR-Car reaming(Udaranje auto autom u prevodu da bi ti uspio skontati)50k id ne znas osnove
Receno je da imaju 5 sekundi da odu, oni nisu hteli ovaj jedan vadi pusku i puca ovaj vice bravo, i gazi autom. Ne povlacim nista, mozes nastaviti sam sa sobom da se dopisujes. PozzJa izazivam?Moj id je 39029 i id7436 i id 35284 krse 6.15 bolje povuci zalbu ako zelis da tvoji ljudi ne budu kaznjeni
Pa dbr ako vam je opsovao majku bice na banu 7 dana ali nz jel ti isplativije njih staviti 7 dana i svoje kazniti sa warnom pa nece moci biti u org.Svakako nije moj id tu.Srdacan pozdrav Npc-u maliI dalje nemam komentar, glavno je da je batica spomenuo majku i nista vise nije vazno
tako da
Ako zelis od pocetka situacije,onda nemoj tad da bezis vec se pomiri sa tim da ste kriviPrijavio si nekog svog i ne znas lijepo napisati zalbu i dostavi pov od pocetka situacije.
Ne zivimo od org kao pojedini <3Pa dbr ako vam je opsovao majku bice na banu 7 dana ali nz jel ti isplativije njih staviti 7 dana i svoje kazniti sa warnom pa nece moci biti u org.Svakako nije moj id tu.Srdacan pozdrav Npc-u mali
Ma brate boli mene briga ste ce oni dobiti 7 dana ali dobicete i vi kazne ako vama to ne smeta nikom nistaAko zelis od pocetka situacije,onda nemoj tad da bezis vec se pomiri sa tim da ste krivi
napadate nekog ko vas nije dirao nit ponizavao kao vi nas tako da kad odrastes i postanes normalan pa pisi pametne stvari
Psovanje majke se itekako cuje, mislim videces i sam. Samo treba usi malo da ocistis, a ne samo da sedis za PC-em. nakon sto si ubijen vratio si se posle 4minuta na isto mesto, izazivate 30 minuta na nasem prilazu, ovde nema gp 6.15 ima samo MG sa njegove strane. Sa vase strane ima dosta toga. A ja sam za Administraciju napisao u kojem minutu je spomenuo majkuPosovanja majke nigde nema koliko vidim, POV za MG i G.P 6.15 cu rado dostaviti, a cim je odbrojano na na POV-u na pre svega ,, Pravilno napisanoj zalbi’’ se jasno vidi da se nakon 3 sekunde odborjavanja mi sklanjamo nakon cega doticni pocinje da puca po nama i komentarise ,,Nece da mu se zapali auto jeee**te’’. Nek administracija odluci![]()