Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
50832
Players nickname
Coda Bruto
Suspect ID
38920 i 38922
Date of violation
Mar 10, 2025
Time of violation
21:58
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=OYPpOkwJ5xE

Dukic28

Player
Player
Samo ti uzivaj, lepo pise koga sam prijavio. Niko moj nije nista prekrsio, ako ti izazivas, i radis gp 6.7
Tako da bez komentara, pre sve i CR
Ja izazivam?Moj id je 39029 i id7436 i id 35284 krse 6.15 bolje povuci zalbu ako zelis da tvoji ljudi ne budu kaznjeni

Dukic28

Player
Player
Samo ti uzivaj, lepo pise koga sam prijavio. Niko moj nije nista prekrsio, ako ti izazivas, i radis gp 6.7
Tako da bez komentara, pre sve i CR
Drug moj CR-Car reaming(Udaranje auto autom u prevodu da bi ti uspio skontati)50k id ne znas osnove

David Bruto

Player
Player
Ja izazivam?Moj id je 39029 i id7436 i id 35284 krse 6.15 bolje povuci zalbu ako zelis da tvoji ljudi ne budu kaznjeni
Receno je da imaju 5 sekundi da odu, oni nisu hteli ovaj jedan vadi pusku i puca ovaj vice bravo, i gazi autom. Ne povlacim nista, mozes nastaviti sam sa sobom da se dopisujes. Pozz

Dukic28

Player
Player
I dalje nemam komentar, glavno je da je batica spomenuo majku i nista vise nije vazno
tako da
Pa dbr ako vam je opsovao majku bice na banu 7 dana ali nz jel ti isplativije njih staviti 7 dana i svoje kazniti sa warnom pa nece moci biti u org.Svakako nije moj id tu.Srdacan pozdrav Npc-u mali

FuzzyBrows

Player
Player
Prijavio si nekog svog i ne znas lijepo napisati zalbu i dostavi pov od pocetka situacije.
Ako zelis od pocetka situacije,onda nemoj tad da bezis vec se pomiri sa tim da ste krivi
napadate nekog ko vas nije dirao nit ponizavao kao vi nas tako da kad odrastes i postanes normalan pa pisi pametne stvari

Dukic28

Player
Player
Ako zelis od pocetka situacije,onda nemoj tad da bezis vec se pomiri sa tim da ste krivi
napadate nekog ko vas nije dirao nit ponizavao kao vi nas tako da kad odrastes i postanes normalan pa pisi pametne stvari
Ma brate boli mene briga ste ce oni dobiti 7 dana ali dobicete i vi kazne ako vama to ne smeta nikom nista

Segisa

Player
Player
Posovanja majke nigde nema koliko vidim, POV za MG i G.P 6.15 cu rado dostaviti, a cim je odbrojano na na POV-u na pre svega ,, Pravilno napisanoj zalbi’’ se jasno vidi da se nakon 3 sekunde odborjavanja mi sklanjamo nakon cega doticni pocinje da puca po nama i komentarise ,,Nece da mu se zapali auto jeee**te’’. Nek administracija odluci😁

David Bruto

Player
Player
Posovanja majke nigde nema koliko vidim, POV za MG i G.P 6.15 cu rado dostaviti, a cim je odbrojano na na POV-u na pre svega ,, Pravilno napisanoj zalbi’’ se jasno vidi da se nakon 3 sekunde odborjavanja mi sklanjamo nakon cega doticni pocinje da puca po nama i komentarise ,,Nece da mu se zapali auto jeee**te’’. Nek administracija odluci😁
Psovanje majke se itekako cuje, mislim videces i sam. Samo treba usi malo da ocistis, a ne samo da sedis za PC-em. nakon sto si ubijen vratio si se posle 4minuta na isto mesto, izazivate 30 minuta na nasem prilazu, ovde nema gp 6.15 ima samo MG sa njegove strane. Sa vase strane ima dosta toga. A ja sam za Administraciju napisao u kojem minutu je spomenuo majku

Segisa

Player
Player
Ne ne dostavicemo mi POV za G.P 6.15 ako bude bilo potrebno svejedno ste se sami okacili:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:, a za psovanje majke ako administracija cuje svaka cast ali ja tu nista cuo nisam

Segisa

Player
Player
Rijec majka, mama, i ostale fraze se nigde ne cuju rekao je da ce ti nesto raditi ali nista definisano nije. srdacan pozdrav

Kamish Nedeljkovic

🥱
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID 35284 dobiće kaznu za G.P. 6.15

ID 38922 dobiće kaznu za VDM + NLR

ID 38920 dobiće kaznu za Baiting

ID 50832 dobiće kaznu za G.P. 6.15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom