znam da sam bolestanMa da ti si bolestan
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!znam da sam bolestanMa da ti si bolestan
hvala bogu pa znasznam da sam bolestan
Nisam na krovu, nego sam se popeeo tu na apsolutno legitiman nacin sto mogu i pokazati snimkom ako treba, drugo pucao sam iz zajebancije u prazno nikog nisam pogodio a i da jesam to je IC kazna da si me uhvatio. Pisem jer jee zalba na mene.clan lspda puca na lspd i na nas na podmornici i jos koristi krovove sto je zabranjeno
gospodin air je upravu u potpunosti se slazemNisam na krovu, nego sam se popeeo tu na apsolutno legitiman nacin sto mogu i pokazati snimkom ako treba, drugo pucao sam iz zajebancije u prazno nikog nisam pogodio a i da jesam to je IC kazna da si me uhvatio. Pisem jer jee zalba na mene.
tajsonu gucciju pokojnom plakao za rank i u sahpu i u lspdu sisaj ga breti si taj a
Inice covece sto nesnimas sve slojeve to nije lepo da se radi.Stranac 40224, vreme: 00:08 mg
Stranac 57925, vreme: 00:17 mg
Stranac 68320, vreme: 01:00 failrp
Stranac 68320, vreme: 02:24 mg
Stranac 1413, vreme: 00:29 mg
(Tokom celog videa se vidi kako krse pravila, samo sam neke izdvojio)
iz zajebancije hahahaahhaa a sto si se vratio na podmornicu i ako si umro a nije proslo 15min?Nisam na krovu, nego sam se popeeo tu na apsolutno legitiman nacin sto mogu i pokazati snimkom ako treba, drugo pucao sam iz zajebancije u prazno nikog nisam pogodio a i da jesam to je IC kazna da si me uhvatio. Pisem jer jee zalba na mene.
ako malo bolje pogledas videces da pricam na tabInice covece sto nesnimas sve slojeve to nije lepo da se radi.
Posto je zalba na mene a ja moram da se opravdam da nisam uradio NLR, - Evo dokaz da se nisam vratio iz bolnice.iz zajebancije hahahaahhaa a sto si se vratio na podmornicu i ako si umro a nije proslo 15min?
na mom dokazu se jasno vidi da si umro a ovo si ujedno reporto svog coveka sto te digo pod vodomPosto je zalba na mene a ja moram da se opravdam da nisam uradio NLR, - Evo dokaz da se nisam vratio iz bolnice.
Stavi pov gde te dize pod vodu molim tena mom dokazu se jasno vidi da si umro a ovo si ujedno reporto svog coveka sto te digo pod vodom
placi jace malona snimcima se jasno vidi da im ni u jednom trenutku nisam dao legitimaciju, niti sam skinuo masku. sve i da jesam to uradio (a nisam), oni krse takodje i mg u medjusobnom razgovoru sto se cak i cuje na dokazu kada jedan njihov kolega bukvalno aludira na to. jasno se vidi na snimku da sam prvo bio sam, dosao do coveka koji je trco i nije bio u uniformi, a onda se pojavljuju jos 2 njihova coveka, jedan me osovljava imenom, a drugi oslovljava imenom sopstvenog kolegu koji sedi u aututu i nosi masku. takodje krse failrp i pg jer me je covek vezao dok sam imao pusku u ruci i nista nije govorio dok me je vezao...a kad vec salje slike i snimke kako pokazuje da nije umro, zasto niko od njih kolko ih je vec bilo, ne posalje snimak ili sliku kada sam im skinuo masku ili dao legitimaciju?
bate nadji si zanimaciju u zivotu a ne da se svadjas o tom kog ces kacitna snimcima se jasno vidi da im ni u jednom trenutku nisam dao legitimaciju, niti sam skinuo masku. sve i da jesam to uradio (a nisam), oni krse takodje i mg u medjusobnom razgovoru sto se cak i cuje na dokazu kada jedan njihov kolega bukvalno aludira na to. jasno se vidi na snimku da sam prvo bio sam, dosao do coveka koji je trco i nije bio u uniformi, a onda se pojavljuju jos 2 njihova coveka, jedan me osovljava imenom, a drugi oslovljava imenom sopstvenog kolegu koji sedi u aututu i nosi masku. takodje krse failrp i pg jer me je covek vezao dok sam imao pusku u ruci i nista nije govorio dok me je vezao...a kad vec salje slike i snimke kako pokazuje da nije umro, zasto niko od njih kolko ih je vec bilo, ne posalje snimak ili sliku kada sam im skinuo masku ili dao legitimaciju?