Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53544
Players nickname
Ivica Tosicc
Suspect ID
40224+57925+68320
Date of violation
Mar 12, 2025
Time of violation
00:06
Proofs
https://youtu.be/51OLkwMz3-I

Air Leizyy

Player
Player
clan lspda puca na lspd i na nas na podmornici i jos koristi krovove sto je zabranjeno
Nisam na krovu, nego sam se popeeo tu na apsolutno legitiman nacin sto mogu i pokazati snimkom ako treba, drugo pucao sam iz zajebancije u prazno nikog nisam pogodio a i da jesam to je IC kazna da si me uhvatio. Pisem jer jee zalba na mene.

ioasd

Player
Player
Nisam na krovu, nego sam se popeeo tu na apsolutno legitiman nacin sto mogu i pokazati snimkom ako treba, drugo pucao sam iz zajebancije u prazno nikog nisam pogodio a i da jesam to je IC kazna da si me uhvatio. Pisem jer jee zalba na mene.
gospodin air je upravu u potpunosti se slazem

Reporter404

Player
Player
Stranac 40224, vreme: 00:08 mg
Stranac 57925, vreme: 00:17 mg
Stranac 68320, vreme: 01:00 failrp
Stranac 68320, vreme: 02:24 mg
Stranac 1413, vreme: 00:29 mg

(Tokom celog videa se vidi kako krse pravila, samo sam neke izdvojio)
Inice covece sto nesnimas sve slojeve to nije lepo da se radi.

Ivica.

Player
Player
iz zajebancije hahahaahhaa a sto si se vratio na podmornicu i ako si umro a nije proslo 15min?

Ivica.

Player
Player
na snimcima se jasno vidi da im ni u jednom trenutku nisam dao legitimaciju, niti sam skinuo masku. sve i da jesam to uradio (a nisam), oni krse takodje i mg u medjusobnom razgovoru sto se cak i cuje na dokazu kada jedan njihov kolega bukvalno aludira na to. jasno se vidi na snimku da sam prvo bio sam, dosao do coveka koji je trco i nije bio u uniformi, a onda se pojavljuju jos 2 njihova coveka, jedan me osovljava imenom, a drugi oslovljava imenom sopstvenog kolegu koji sedi u aututu i nosi masku. takodje krse failrp i pg jer me je covek vezao dok sam imao pusku u ruci i nista nije govorio dok me je vezao...a kad vec salje slike i snimke kako pokazuje da nije umro, zasto niko od njih kolko ih je vec bilo, ne posalje snimak ili sliku kada sam im skinuo masku ili dao legitimaciju?

James Corder

Player
Player
na snimcima se jasno vidi da im ni u jednom trenutku nisam dao legitimaciju, niti sam skinuo masku. sve i da jesam to uradio (a nisam), oni krse takodje i mg u medjusobnom razgovoru sto se cak i cuje na dokazu kada jedan njihov kolega bukvalno aludira na to. jasno se vidi na snimku da sam prvo bio sam, dosao do coveka koji je trco i nije bio u uniformi, a onda se pojavljuju jos 2 njihova coveka, jedan me osovljava imenom, a drugi oslovljava imenom sopstvenog kolegu koji sedi u aututu i nosi masku. takodje krse failrp i pg jer me je covek vezao dok sam imao pusku u ruci i nista nije govorio dok me je vezao...a kad vec salje slike i snimke kako pokazuje da nije umro, zasto niko od njih kolko ih je vec bilo, ne posalje snimak ili sliku kada sam im skinuo masku ili dao legitimaciju?
placi jace malo

James Corder

Player
Player
bate nadji si zanimaciju u zivotu a ne da se svadjas o tom kog ces kacit

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Dostavio si mi dva puta kompletno drugacije POV-ove sto uopce nije sto sam trazio, niti jedan POV nije bio od pocetka do kraja nego svaki zavrsi bas na nekom trenutnku, samim time zalba odbijena za ne dostavljanje pov-a koji je trazen 2 puta.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom