Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Pomaganje BlackList igracima I 75151 + 57597

Status
Not open for further replies.
Your ID
15229
Players nickname
Timor Verp
Suspect ID
75151
Date of violation
May 6, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=seqrBdoTrwA

Te1caa

☹️
Leader of unofficial org
molim administraciju da proveri koliko je sati bio taj dan aktivan, mozda i padne neko laganje administracije ovde, jer kako i sam tvrdis ti nisi igrao taj dan. 😉
Kao sto reko nije me bilo cjeli dan, taman sam usao na fabriku i to u zadnjim minutama…
Igrac je vec nakon fabrike kad sam provjerio napustio familiju sam…
Imam pov kako je igrao taj dan tako da dzaba lazes

Davor25

Player
Player
mlade dame ima da samo puse serem se na grand projekat govno je i niko nema ruke hvala moji id su 75151 i jos mnogo njih banuj te me boli me kurac hvala na usluzi i jebem muji sestru u picku
au nije lepo mali to da pricas samo te Cezar odrao u areni pozz

daavidddddddddddd

Player
Player
Bice kikan iz fama posle zalbe jel?

pa vi sami smetstavte BL vise hvala
saljes video gde si ubio nekog a padas na buk svakom eventu i to od nasih 75id koji su tek usli u grand molim te nemoj da se vise brukas ali eto ako se bas toliko oces brukati onda dobro ali nemoj reyli teica ce krenuti da place pa sta ces onda

Te1caa

☹️
Leader of unofficial org
saljes video gde si ubio nekog a padas na buk svakom eventu i to od nasih 75id koji su tek usli u grand molim te nemoj da se vise brukas ali eto ako se bas toliko oces brukati onda dobro ali nemoj reyli teica ce krenuti da place pa sta ces onda
Hvala Bogu pa vi takvih 75k vam je 90%. Ne znam ko je plakao kako ga maltretiraju

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaceno

ID 70272 dobiti ce kaznu za G.P 1.4
ID 26120 ne krsi nista
Svi ostali ID-ovi vec imaju maksimalnu kaznu
Lider porodice ne krsi nista posto nitko od igraca nije blacklistan tako da nista nije prekrsio.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom