pa i tamo sam prosodada video sam kako prolazis pc chek i na ENG a i ovde zato imas 9 acc jer is jak HAHAHAHA
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pa i tamo sam prosodada video sam kako prolazis pc chek i na ENG a i ovde zato imas 9 acc jer is jak HAHAHAHA
samo 9 accnemas dokaze zamolio bih admine da odbiju ovu zalbu jer nema dovoljno dokaza!!
da da vidim bas HAHAHApa i tamo sam proso
volim i ja tebe
da da vidim bas HAHAHA
jel si video mozda onaj deo sa mog telefona sto sam snimio kada je lik reko i da me defa na 2 min an defa me i kaze pao si pc check tako da bolje cuti
dada kad padnes lik od igraca soprano padne a ne sopranov2za tvoju inf ja sam u sopranov2
jednog si ubio da bi bio Cezar ti nebi se ni video a ni tvoja fam iskrrrri nemas pravo reci pobio sam celu reyli npc familiju i ocekujes da tebe ubijem a nasokan si i plus ostao si na 1 hp
pozdravi tvog lidera takodze uzimas ga pod rukom na Hawaie mnogo si jadan sto zivis na ovom forumu znaci poceo si da igras grand i samo kacis kacis jer nemas nista drugo u zivotu
kako da nije svaki put kad dodjem eto tebe sedis ispred kuce i kao nema ga ceo danKao sto reko nije me bilo cjeli dan, taman sam usao na fabriku i to u zadnjim minutama…
Igrac je vec nakon fabrike kad sam provjerio napustio familiju sam…
Ja razumijem tebe da lazes da ne dobijes kaznu ali imas 45 godina jedes spavas i igrass na tom konpjuteruKao sto reko nije me bilo cjeli dan, taman sam usao na fabriku i to u zadnjim minutama…
Najmanji id u familiji 57kKao sto reko nije me bilo cjeli dan, taman sam usao na fabriku i to u zadnjim minutama…
Jesi jesi ne lazi bre ljude mali smradu neznam dal citujes al na en si pao pc chek imam I dokazpa i tamo sam proso
molim administraciju da proveri koliko je sati bio taj dan aktivan, mozda i padne neko laganje administracije ovde, jer kako i sam tvrdis ti nisi igrao taj dan.Kao sto reko nije me bilo cjeli dan, taman sam usao na fabriku i to u zadnjim minutama…
Deda ostavi se igrice izadi malo previse se star za igrat ovoMolio bi administraciju da svaki od ovih off topic komentara kazni..