By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!srce moje ko puca sa krova mozda admin reko ajde jacu da pomognem sta ti pricas druzei ko drugo na vido se ja niti ne vidm da pucam okano nego se čuje kako odbrojevam.
ma ajde slobodno ti posalji to je moj drug brojao aj da vidimo tvoj povsve se vidi na tvom povu srce
bro nemoj da se vadis posalji pov ajdeeesto bi slao okano moje kad se visi i se čuje sve na tvom povu da. ako misliš da nije tvoj pov uredu porduži ga od miror parka pa nadalje
HAHA srce moje ne vadim se ja nego praviš sve ti okolo glu nego sve se vidi na povu okana vidčeš aministracija kad ocenibro nemoj da se vadis posalji pov ajdeee
ajoj nemoj da smaras decko neznas de se nalazisHAHA srce moje ne vadim se ja nego praviš sve ti okolo glu nego sve se vidi na povu okana vidčeš aministracija kad oceni
Brate to si i meni rekao brate npc si najveci ajde cuti druze mislis da si neki mafija boss zoves se spooky brate usro sam sehahahaha ja ocajna kida. Tacno se vidi da ti je grand zivot.
Nisam banovan imam twinkMozda se zovem spooky bar nisam banovan ko ti idi napolje vidi koje boje je trava pa mi javi okano uživaj na bahamima tople pozdrave ti šalje La Fortuna okano.