Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
67519
Players nickname
Zex Monacco
Suspect ID
55867,4162
Date of violation
May 28, 2025
Time of violation
18:11
Proofs
https://youtu.be/tclU0ha_hfQ

Sooky1312

Player
Player
haha jebeno se zoveš deda goxx. vako deda ko prvo nebi koristio tejzer da mi nije reko admin da smem zato ne tupi kurac pod drugo kupi ruke jer neznas dase pucaš promeni si ime u forum warior jer osim da kčiš nisam vido da znaš šta drugo iq-20 fam je tvoj onaj rogati penzonista šta te ubije a nezna osnovnu matematiku da prebroji do pet mogo sam ga okačit danas za 3.2 i 6.8 pa nisam zna vas doči 10 na 3 a pola nisu u tvom iq-20 famu zato deada drži se pive i ne tupi puno :).

Sooky1312

Player
Player
Imam jedno pitanje za tebe deda goxx kad se pucaš kad opališ prvi metak i pogodiš svog kolegu jel to za sreču al zato jer si kupio ruke na aliexpersu?

Sooky1312

Player
Player
ma jasam uvek opšten ima pivicu pored i plugicu i čitam forumič koj postavlja moj omiljeni forum warior.

ZexVip

Player
Player
Ivica tosic (administrator) sta ti pricas pov pocinje kad ulazimo u dvoriste traje do kraja ubistva kad treba da upali pov jos kad se pripremam?

Stojke Yeager

Player
Player
haha jebeno se zoveš deda goxx. vako deda ko prvo nebi koristio tejzer da mi nije reko admin da smem zato ne tupi kurac pod drugo kupi ruke jer neznas dase pucaš promeni si ime u forum warior jer osim da kčiš nisam vido da znaš šta drugo iq-20 fam je tvoj onaj rogati penzonista šta te ubije a nezna osnovnu matematiku da prebroji do pet mogo sam ga okačit danas za 3.2 i 6.8 pa nisam zna vas doči 10 na 3 a pola nisu u tvom iq-20 famu zato deada drži se pive i ne tupi puno :).
koristis tejzer ko pizda najveca

Status
Not open for further replies.
Top Bottom