Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
25552
Players nickname
LiL Ivanoo
Suspect ID
33148
Date of violation
Jul 7, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/shorts/GZSvUaxEgos

Mqree Burst

Player
Player
Konstantno krsenje pravila?Slusaj brate da su sva ova pravila prekrsena u roku od mjesec dana onda bih te i kapirao,ali ovo su pravila koje je Akira prekrsio tokom igranja na server(3 ipo god.).Ne znam koji ti problem imas sa njim da li je sta pricao za tebe ili si ti prosto ljubomoran u to vec necu da se mijesam.Ali ako admini ovo apruvdaju onda mozete slobodno 70% servera da bl za isti stvar.

Mqree Burst

Player
Player
Konstantno krsenje pravila?Slusaj brate da su sva ova pravila prekrsena u roku od mjesec dana onda bih te i kapirao,ali ovo su pravila koje je Akira prekrsio tokom igranja na server(3 ipo god.).Ne znam koji ti problem imas sa njim da li je sta pricao za tebe ili si ti prosto ljubomoran u to vec necu da se mijesam.Ali ako admini ovo apruvdaju onda mozete slobodno 70% servera da bl za isti stvar.
moram da dodam na ovo da gledam ove kazne i neke od njih su kacene za engleske servere,sta pokusavas sa time ja ne znam ali bi mogao prvo da pogledas sta kacis prije nego sto okacis

Akira_Sinss

Player
Player
Molim da se Aleksafv kazni najstrozije za ovo sto salje u komentarima.
Hvala

Status
Not open for further replies.
Top Bottom