Imam sumnju da ova dvojica krše ta pravila. Više puta sam ih viđao na više accountova, te je moguć i BL evade. Uvijek su mi poznata ta dva glasa, kad god ih čujem, znam da je to taj duo, ta dvojica koja uvijek kad dobiju ban, vrate se i igraju na novom nalogu.
Također, u prilogu vam je link od žalbe gdje se žalio kada je dobio ban za G.P. 1.8, vjerojatno je prebacivao stvari, kako bi izbjegao posljedce bana.
Isto tako, ime Social Cluba liči na to da mu to nije 1., već 60.. Stoga molim također provjeriti slične nazive Social Cluba koji su banovani, za svaki slućaj, ako nije promijenio IP ili čak i PC. Nazivanje računa sličnim imenima je praksa Ban Evaderima, ne samo kod vas, već i u svim ostalim igricama.
Također, u prilogu vam je link od žalbe gdje se žalio kada je dobio ban za G.P. 1.8, vjerojatno je prebacivao stvari, kako bi izbjegao posljedce bana.
Isto tako, ime Social Cluba liči na to da mu to nije 1., već 60.. Stoga molim također provjeriti slične nazive Social Cluba koji su banovani, za svaki slućaj, ako nije promijenio IP ili čak i PC. Nazivanje računa sličnim imenima je praksa Ban Evaderima, ne samo kod vas, već i u svim ostalim igricama.
Approved - Unban appeal G.P 1.8 I Micka Mic
Postovana Administracijo.Dobio sam ban za G.P 1.8.Delio sam moj twink moji twink nalog sa drugarom i ostvario interakciju.Jako mi je zao sto sam ovo uradio.Nikada nebi uradio tako nesto da sam znao pravila.Na ovom prelepom projektu sam upoznao dosta ljudi i sklopio dosta prijateljstva.Nadam se...
gta5grand.com
Last edited: