нerazumem kako mogu da ga sakrijem ali dobro i kako mozemo da igramo zajedno?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nije bl igrac to je problemНисам бас ја окачио ово сам случајно видео И рекао човеку што знам и што се може видети на форуму кад укуцас од гуцциа ИД.. нисам ништа рекао како играч није поделио је твинк и добио бан па онда унбан алиц поделио са Б. администрација не зна... Инаце би и Гуцци добио БЛ.
49298 je Projekt Blacklist to isto administracija moze provjeriti i kazniti tebe za laganje administracije također sa Black listom jer govoris lazi a znas da je igrac 49298 Blacklistannije bl igrač to je problem
дobro ali ti decko bez dokaza kacis,i kacis iz razloga sto ste vredjali jedni druge to vec zna pola gradaДобро ајде, доста оффтоп-а. Закључили смо шта је ситуација и прије него шта се овај паметњаковић јавио, тако да свађање није потребно. Администрација ће донети исту одлику без обзира да ли ви то негирали/подржавали или шутили.
To je laganje administracije. I veoma glupo sa njegove strane, jer admini imaju za apsolutno sve logove. Oni ako hoće mogu vidjeti i kad si sjeo u nečiji auto.Igrate skupa i skrivas ga od admina a znas da je black listan i to ti je pomaganje BL igracu
једно ви момци нагађате ко је игрo на ацц а ја знам то је велика разлика и ја немам потребе да лaзем администрацију.То је лагање администрације. Веома сам глупо са његове стране, јер админи имају за апсолутно све логове. Они ако хоће да виде и кад си сео у нечији ауто.
Kačim te, jer ovaj server ne treba ban evadere, a ti si jedan od njih.дobro ali ti decko bez dokaza kacis,i kacis iz razloga sto ste vredjali jedni druge to vec zna pola grada
gospodin stalno mijenja stil pisanja de se odluci hoces pisat cirilicom ili kao normalan covjekједно ви момци нагађате ко је игрo на ацц а ја знам то је велика разлика и ја немам потребе да лaзем администрацију.
Cuti ti smrdljivko koristio si cit na grandu .. toliko o tome