Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10251
Players nickname
Ivan Pejic
Suspect ID
73311, 72443
Date of violation
Aug 10, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/post-thread

CacaSanader

Player
Player
Imam sumnju da ova dvojica krše ta pravila. Više puta sam ih viđao na više accountova, te je moguć i BL evade. Uvijek su mi poznata ta dva glasa, kad god ih čujem, znam da je to taj duo, ta dvojica koja uvijek kad dobiju ban, vrate se i igraju na novom nalogu.
Također, u prilogu vam je link od žalbe gdje se žalio kada je dobio ban za G.P. 1.8, vjerojatno je prebacivao stvari, kako bi izbjegao posljedce bana.
Isto tako, ime Social Cluba liči na to da mu to nije 1., već 60.. Stoga molim također provjeriti slične nazive Social Cluba koji su banovani, za svaki slućaj, ako nije promijenio IP ili čak i PC. Nazivanje računa sličnim imenima je praksa Ban Evaderima, ne samo kod vas, već i u svim ostalim igricama.

Last edited:

Miki Dolor

Player
Player
Da da to je igrac Gucci Alitovic i moguce je da je drugi igrac ban evader Deki Alitovic ID 49298 koji je dobio BL a ovaj 73311 mu je dao svoj twink da igra na njemu zato je bio okacen i prosla je ta zalba jer ga je moj prijatelj okacio posto smo znali da mu je to twink koji je dao

CacaSanader

Player
Player
Da da to je igrac Gucci Alitovic i moguce je da je drugi igrac ban evader Deki Alitovic ID 49298 koji je dobio BL a ovaj 73311 mu je dao svoj twink da igra na njemu zato je bio okacen i prosla je ta zalba jer ga je moj prijatelj okacio posto smo znali da mu je to twink koji je dao
E pa i ima onda smisla. Normalno je da si prijatelji međusobno prebacuju stvari svako malo, te je on dobio ban za 1.8, jer je prebačeno nešto između dva naloga koji su tehnički twinkovi.

Miki Dolor

Player
Player
E pa i ima onda smisla. Normalno je da si prijatelji međusobno prebacuju stvari svakako malo, te je on dobio ban za 1.8, jer je prebačeno nešto između dva naloga koji su tehnički twinkovi.
Mjoj druze da vidis panike kad su moji okacili tog 49298 i odmah je prebacio sokaru na igraca Omco Vepar i kad zalba nije prosla automatski sokara ponovo od igraca. 49298 i jos k tome kasnije dobije black listu pa jadan nije stigao ponovo sokaru i kes prebaciti

Vuk Armanii

Player
Player
alo sta vi izmisljate jeste bolesni,kao prvo nista mi nije prebacivao pre bana i niko nije drugima davao naloge za tu je visa sila da gleda logove pa da vidimo sta izmisljate jer ste bolesni,pucaju vas kompleksi.pozz

CacaSanader

Player
Player
alo sta vi izmisljate jeste bolesni,kao prvo nista mi nije prebacivao pre bana i niko nije drugima davao naloge za tu je visa sila da gleda logove pa da vidimo sta izmisljate jer ste bolesni,pucaju vas kompleksi.pozz
Tvoja reakcija sama dokazuje da ima nešto od toga. Da si nevin, ne bi te bilo briga i nebi anksiozno gledao forum ne bi li te neko okačio. To tvoje "E alo bolesnici jedni, što lažete? Ja sam nevin!" ti ne znači ništa.

Vuk Armanii

Player
Player
Tvoja reakcija sama dokazuje da ima nešto od toga. Da si nevin, ne bi te bilo briga i nebi anksiozno gledao forum ne bi li te neko okačio. To tvoje "E alo bolesnici jedni, što lažete? Ja sam nevin!" ti ne znači ništa.
lol brate videcemo samo nemoj ljubomorisati na mene i guccija znamo da smo bolji ali nemoj se kompleksirati

Boris Banovic

Player
Player
мiki nemoj da se pravis pametan,i mislim da tvoje misljenje nemoze da bude uvazeno jer si idalje ljut zato sto te gucijev drug 49298 okacio

Miki Dolor

Player
Player
miki nemoj da se pravis pametan,i mislim da tvoje misljenje nemoze da bude uvazeno jer si i dalje ljut zato sto te gucijev drug 49298 okacio
Hhhahahha iskreno ja vise niti ne igram Grand Rp ako hoces dodji na CoD 2 da testiramo tvoj skill ali kako ste svi pozavrsavali na banu lagano, a drugi 49298 lagano trajno pije koktele na banu... Ali uskoro cete i vi jer pomazete BL igracu 😄

Miki Dolor

Player
Player
i kao drugo deki alitovic 49298 nije ban evejder kao neki,i dobio je ban za projectJl ti sebe cujes sta pises hahah

i kao drugo deki alitovic 49298 nije ban evejder kao neki,i dobio je ban za project
Tvoj drug Deki je projekt black listan sto znaci da je black listan igrac i da nema mogućnost vratiti se na server jer je crna lista.. a kad dobije ban recimo za 1.8. onda se mozes vratiti ispocetka jer nisu black listan, ali ti administracija da unban uz money wipe cisto ti to dodje isto ali imaju milosti pa ti jednom progledaju kroz prste ali za Black listu nikako ne popuštaju.. a Deki je black listan.

Miki Dolor

Player
Player
aj bas da vidim,i ima razlog zasto si preso na CoD 2
Pa presao sam da odmorim od granda.. i sad mi je super jer je radnja samo pucanje i tjt pa tko jaci taj kavi i nema nabijanja kompleksa.. opusteno tko win tko lose nije bitno poboljsavas svoj skill i tjt.. a zasto bas CoD 2 to je zato sto me roka nostalgija

Boris Banovic

Player
Player
Па пресао сам да одморим од гранда.. и сад ми је супер јер је радња само пуцање и тјт па тко јаци тај кави и нема набијања комплекса.. опустено тко вин тко лосе није битно побољсавас свој скилл и тјт.. а засто бас ЦоД 2 то је зато сто ме рока носталгија.
зa to nisam bas siguran ali dobro

Miki Dolor

Player
Player
ako je to sto te ispunjava da kacis ostale samo napred
Nisam bas ja okacio ovo sam slučajno vidio I rekao čovjeku sto znam i sto se moze vidjeti na forumu kad ukucas od guccia ID.. nisam ništa rekao kako nije podijelio je twink i dobio ban pa onda unban ali ga je podijelio sa Black listanim igračem sto administracija ne zna... Inace bi i Gucci dobio BL.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom