Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23807
Players nickname
Bojke Palica
Suspect ID
73413
Date of violation
Oct 18, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/kS97Hne_aKk

B0jke

Player
Player
sve u pov lik na planinu dolazi brzinom munje sportskim autom u 8:05 a bio je umro na dokovima u 7:58

B0jke

Player
Player
vozio sam 50 na sat hahahaahahaha i kakve veze imaju dokovi s time ja se nesmijem vratit na isto mijesto 15 min nauci pravila druzi pa se zali
dzaba editujes i pises gluposti jer je orginalna poruka gore u mom odgovoru tebi tako da dzaba lažeš sebe mene i administraciju

B0jke

Player
Player
vozio sam 50 na sat hahahaahahaha i kakve veze imaju dokovi s time ja se nesmijem vratit na isto mijesto 15 min nauci pravila druzi pa se zali
i kad smo vec kod pravila ja imam biografiju a ti ne tako da nemoj vozit sportska auta po planini samo ja pored te biografijem dodem helijem jer to više ne kaznjavaju ali imam off road vozila i skupljam resurse dok ne dođem na vrh

Tungsten

Player
Player
POV nije validan (na istom se nista ne vidi + traje 12 sekundi). ja bih ovde po kratkom postupku "Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu."

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da odbijem ovu žalbu.

Iz datog POV-a ne mogu videti da ID 73413 krši PG.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom