By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!vozio sam 50 na sat hahahaahahaha i kakve veze imaju dokovi s time ja se nesmijem vratit na isto mijesto 15 min nauci pravila druzi pa se zalisve u pov lik na planinu dolazi brzinom munje sportskim autom u 8:05 a bio je umro na dokovima u 7:58
kako te nije sramota da lažeš ? + gore si uletio sigurno nekih 70-80 km/hnisam bio na dokovima hahahahahah + vozio sam 50 na sat
to nisu tvoje oci kako ti to znas pokazi svoj pov ovo ti je mgkako te nije sramota da lažeš ? + gore si uletio sigurno nekih 70-80 km/h
i nisam iso 70-80 vec je tako funkcionira inace planina kad penjeskako te nije sramota da lažeš ? + gore si uletio sigurno nekih 70-80 km/h
Ovo je forum samo ti dokazujem da si lažovčićto nisu tvoje oci kako ti to znas pokazi svoj pov ovo ti je mg
dzaba editujes i pises gluposti jer je orginalna poruka gore u mom odgovoru tebi tako da dzaba lažeš sebe mene i administracijuvozio sam 50 na sat hahahaahahaha i kakve veze imaju dokovi s time ja se nesmijem vratit na isto mijesto 15 min nauci pravila druzi pa se zali
i kad smo vec kod pravila ja imam biografiju a ti ne tako da nemoj vozit sportska auta po planini samo ja pored te biografijem dodem helijem jer to više ne kaznjavaju ali imam off road vozila i skupljam resurse dok ne dođem na vrhvozio sam 50 na sat hahahaahahaha i kakve veze imaju dokovi s time ja se nesmijem vratit na isto mijesto 15 min nauci pravila druzi pa se zali