Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
67983
Players nickname
Radovan Albertta
Suspect ID
80306
Date of violation
Oct 26, 2025
Time of violation
1:00
Proofs
https://youtu.be/aoPq60mX4oQ

Hermano Pinq

Player
Player
zamolicu admina da ne kaznjava saljem brzo pov na kom se vidi i cuje da saam sve uredno izbrojo

Hermano Pinq

Player
Player
evo moj pov sve uredno izbrojano i hocu da se kazni ovaj zeleni sto me je kacio jer se cuje na snimku da je brojo do 2 i poceo da puca

Radovan Albertta

Player
Player
evo moj pov sve uredno izbrojano i hocu da se kazni ovaj zeleni sto me je kacio jer se cuje na snimku da je brojo do 2 i poceo da puca
e moj Hermano ali ti kad nama brojis i izbrojis moras cekat da mi tebe prvo opalimo a ne ti nas znaci kada izbrojis od 5 do 1 ti moras cekati da mi prvi opalimo jer ti prvi ne mozes odnosno moze ali to ti je 6.15

Hermano Pinq

Player
Player
e moj Hermano ali ti kad nama brojis i izbrojis moras cekat da mi tebe prvo opalimo a ne ti nas znaci kada izbrojis od 5 do 1 ti moras cekati da mi prvi opalimo jer ti prvi ne mozes odnosno moze ali to ti je 6.15
Ne izmisljsj pravila bolje cuti ne blamiraj se vise Admin zna sta da radi u ovakvoj situaciji vrlo dobro

tefa roki

Player
Player
bato ko je tebe uco pravila da mi je znat

Status
Not open for further replies.
Top Bottom