Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantno krsenje pravila | 39013

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2014
Players nickname
Stevica
Suspect ID
39013
Date of violation
Nov 17, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/members/97481/

Conee

Player
Player
Za konstanto treba imati oko 120 dana bana a ja i za 1.1 i za 1.8 sam dobio ban i posle 1-5 dana sam bio unbanovan a ostalo su sve neke sitne kazne za pg mg i tkd ostalo je pre godinu ipo + dana 🤔

Conee

Player
Player
I jos samo jedno da se nadovezem nzm kome tacno kvarim rp jer me zna 90% servera i sa svima sam top a pritom i nzm kojim nacinom nekome upropastam role play jer ja kad god sam tu ja sam u crime i poboljsavam sve sto moze da potvrdi svaki lider kod koga sam bio a bome i state jer im je zanimljivije kad radimo nesto 🤫😅

Conee

Player
Player
I pritom samo admin koji bude pregledavao nek obrati paznju da pola zalbi kojih je stavio nisu za mene ili su okacene al ja nisam dobio i duplirao je neke zalbe i zalbe koje sam pisao za unban 🫣😅

Last edited:

Conee

Player
Player
Pritom na mom forum nalogu na mom id kad se ukuca vise od 4 strane su sa nemackog servera ne kontam kako su tu al aj ostalo su moje zalbe i prijave i malo zalbi na mene sitnih 🫣

Filip Overty

Player
Player
Imali su ljudi i vise zalbi pa i dalje igraju i nisu dobili a cone koji je tu uvek ovo i nije nista jos su stare zalbe i ne kvari nikome rp uvek je tu za svakog 😁

Status
Not open for further replies.
Top Bottom