Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
49243
Players nickname
Dzekss Capone
Suspect ID
8115 9736 38374 2922
Date of violation
May 12, 2024
Time of violation
16:53
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=zgIQ9A3wBz4

Dzeks Capone

Player
Player
Ja sam dosao na black dogovorio sams e sa likom id 8115 da mi proda oruzije i onda ja sam mu ponudio razmenu da mi proda oruzije posle toga on je odbio razmenu stavili su pancire i vezali me. Posle toga ja sam ih pitao kako vi mene hapsite na sta ja nisam dobio odgovor. Nadam se da ovo nece proci nekaznjeno :) i takodje sve puske koje su se nalazile u mom vozilu sam dugo skupljao i puno paraje ulozeno u njih.I na kraju zbog ovakvih ljudi sav taj trud nestane 😞

Gogo Makedonac

Player
Player
Ja sam dosao na black dogovorio sams e sa likom id 8115 da mi proda oruzije i onda ja sam mu ponudio razmenu da mi proda oruzije posle toga on je odbio razmenu stavili su pancire i vezali me. Posle toga ja sam ih pitao kako vi mene hapsite na sta ja nisam dobio odgovor. Nadam se da ovo nece proci nekaznjeno :) i takodje sve puske koje su se nalazile u mom vozilu sam dugo skupljao i puno paraje ulozeno u njih.I na kraju zbog ovakvih ljudi sav taj trud nestane 😞
Stavi samo brate i ID u naslovu ovako FailRP | (ID)

lovrro

𝓹𝓮𝓷𝓭𝓲𝓷𝓰 𝓻𝓮𝓽𝓲𝓻𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽
Player
Status
Not open for further replies.
Top Bottom