Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
82664
Players nickname
Jasmin Shelby
Suspect ID
67983, 80694
Date of violation
Nov 23, 2025
Time of violation
14:55
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=6ZB8blPVnyI

Q80herro

Player
Player
Nakon odbrane kutije, kako se vidi nas snimku uredno smo im odbrojili i zavrsili, Nakon 5 minuta su se vratili i dobili su upozorenje da ce biti kaceni i nismo ih ni pucali zbog toga a oni su nas popucali a nisu nam ni brojali kako se cuje na POV.

Radovan Albertta

Player
Player
Nakon odbrane kutije, kako se vidi nas snimku uredno smo im odbrojili i zavrsili, Nakon 5 minuta su se vratili i dobili su upozorenje da ce biti kaceni i nismo ih ni pucali zbog toga a oni su nas popucali a nisu nam ni brojali kako se cuje na POV.
npc

Beverly Albartta

Player
Player
A mg od strane vas kako znate da su to oni i ako oni su krenuli bjezat nema te ih pravo pucati vise. Lijep pozdrav i volim i ja Vas .

Radovan Albertta

Player
Player
peaky blind-ersi lizite nam djonove

Q80herro

Player
Player
Molio bi administratora da obarati paznju na discord koji se koristi i na mg sto ih prepoznaju po odjeci.
Dostavim ti i pov discorda da sam defan cijelo vrijeme i u kojem kanalu sam bio cijelo vrijeme . A dostavim i pocetak kad smo vam prvi put odbrojili pa otisli pa se vratili pa vam opet odbrojili i zavrsili vas. Zbog takvih kao ti RP nema smisla :) udji na gta online i lijeci svoje komplexe tamo

Aleksa Smith

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu
ID 67983 ce dobiti kaznu za G.P 3.1(Vredjali ste coveka u OOC chatu)
ID 82664 ce dobiti kaznu za PG(Pricali ste dok ste bili mrtvi)
ID 80694 ce dobiti kaznu za G.P 6.7+G.P 6.15
(Vratili ste se u rp situaciju a nije proslo 15min. od kako se usmrceni)
(Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom