Nakon odbrane kutije, kako se vidi nas snimku uredno smo im odbrojili i zavrsili, Nakon 5 minuta su se vratili i dobili su upozorenje da ce biti kaceni i nismo ih ni pucali zbog toga a oni su nas popucali a nisu nam ni brojali kako se cuje na POV.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!npcNakon odbrane kutije, kako se vidi nas snimku uredno smo im odbrojili i zavrsili, Nakon 5 minuta su se vratili i dobili su upozorenje da ce biti kaceni i nismo ih ni pucali zbog toga a oni su nas popucali a nisu nam ni brojali kako se cuje na POV.
A mg od strane vas kako znate da su to oni i ako oni su krenuli bjezat nema te ih pravo pucati vise. Lijep pozdrav i volim i ja Vas .Nakon odbrane kutije, kako se vidi nas snimku uredno smo im odbrojili i zavrsili, Nakon 5 minuta su se vratili i dobili su upozorenje da ce biti kaceni i nismo ih ni pucali zbog toga a oni su nas popucali a nisu nam ni brojali kako se cuje na POV.
Tacno tako.Ljubim vas sve.A mg od strane vas kako znate da su to oni i ako oni su krenuli bjezat nema te ih pravo pucati vise. Lijep pozdrav i volim i ja Vas .
Molio bi administratora da obarati paznju na discord koji se koristi i na mg sto ih prepoznaju po odjeci.Pregled zalbe u toku
peaky blind-ersi lizite nam djonoveNakon odbrane kutije, kako se vidi nas snimku uredno smo im odbrojili i zavrsili, Nakon 5 minuta su se vratili i dobili su upozorenje da ce biti kaceni i nismo ih ni pucali zbog toga a oni su nas popucali a nisu nam ni brojali kako se cuje na POV.
Tolko ste jadni da vam ni truba ne pomaze. A sto ne znate da brojite da ni ne spominjem...peaky blind-ersi lizite nam djonove
lijep pozdrav i tebi nego da nisi slucajno video kako upravo taj sto bezi usput malo puca sa revom?A mg od strane vas kako znate da su to oni i ako oni su krenuli bjezat nema te ih pravo pucati vise. Lijep pozdrav i volim i ja Vas .
Ne znam da li si juce bio tu kada sam ja unistim vas 5 bez trubeDa ne spominjem za brojanje i nlr.
Kazni isto igraca ID:67983 Radi BagAbuse dok je iskoristio trubu krenuo je pucati a ne sme to da radi BagAbuse cistPregled zalbe u toku
Dostavim ti i pov discorda da sam defan cijelo vrijeme i u kojem kanalu sam bio cijelo vrijeme . A dostavim i pocetak kad smo vam prvi put odbrojili pa otisli pa se vratili pa vam opet odbrojili i zavrsili vas. Zbog takvih kao ti RP nema smislaMolio bi administratora da obarati paznju na discord koji se koristi i na mg sto ih prepoznaju po odjeci.
Ne znam da li si juce bio tu kada sam ja unistim vas 5 bez trube
Nazalost nisam bio tu al dobro si me podsetio molicu admina da kazni i za fear rpNe znam da li si juce bio tu kada sam ja unistim vas 5 bez trube