Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
70216
Players nickname
Tebrinjoos_Travahho
Suspect ID
83216
Date of violation
Nov 24, 2025
Time of violation
21:03
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=0JksljQfZkY&t=2s

Milan1992

Player
Player
Pitao me je stranac da mi proda automobil,i dogovorili smo se da mu dam ranac cetvorku i hranu za kucne ljubimce sto produzava zivot ljubimcu 30 dana.I pozvali smo admina da bude tu svedok. Dosao je admin i ja sam njemu dao te stvari (hranu i ranac), medjutim on meni kaze da mora da mi proda auto za pola drzavne cijene kako bi sve bilo po pravilima,medjutim ja kod sebe nisam imao taj novac i otisli smo do banke da podignem novac i izvrsimo kupoprodaju. Kada sam ja uzeo novac i dosao kod admina i stranca vani on je ispao iz igrice,kasnije je usao i otisao na neki event.Nakon toga admin ga je portovao do nas i on je poceo adminu da prica kako sam ja njega nesto nekog druga zajebo nemam pojma ni sta rece ,i meni je to bilo malo cudno i pritrcao sam i rekao mu ako neces vrati moje stvari i da se razilazimo. Nakon toga je opet izasao ali to nemam snimljeno,Kasnije je dosao visi adminToni Vercetti nesto tako se zove i rekao mi je da ce ovaj da dobije perma ban i da mi se stvari nece nikad vratiti. Pa bih zamolio da mi se nekako stvari vrate jer ja od njegovog permabana nemam nista.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom