Pitao me je stranac da mi proda automobil,i dogovorili smo se da mu dam ranac cetvorku i hranu za kucne ljubimce sto produzava zivot ljubimcu 30 dana.I pozvali smo admina da bude tu svedok. Dosao je admin i ja sam njemu dao te stvari (hranu i ranac), medjutim on meni kaze da mora da mi proda auto za pola drzavne cijene kako bi sve bilo po pravilima,medjutim ja kod sebe nisam imao taj novac i otisli smo do banke da podignem novac i izvrsimo kupoprodaju. Kada sam ja uzeo novac i dosao kod admina i stranca vani on je ispao iz igrice,kasnije je usao i otisao na neki event.Nakon toga admin ga je portovao do nas i on je poceo adminu da prica kako sam ja njega nesto nekog druga zajebo nemam pojma ni sta rece ,i meni je to bilo malo cudno i pritrcao sam i rekao mu ako neces vrati moje stvari i da se razilazimo. Nakon toga je opet izasao ali to nemam snimljeno,Kasnije je dosao visi adminToni Vercetti nesto tako se zove i rekao mi je da ce ovaj da dobije perma ban i da mi se stvari nece nikad vratiti. Pa bih zamolio da mi se nekako stvari vrate jer ja od njegovog permabana nemam nista.
Last edited: