Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za Los Santos Vagos | Mixa Lacoste

Mixa Lacoste

Krokodil
Leader of unofficial org
1. Vaše ime IRL: Mihajlo
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: mixalacoste
6. Vaše ingame ime: Mixa Lacoste
7. Vaš ID: 27648

Dodatne informacije

1. Lider za..... Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1-Iskustvo- Imam dosta vremena provedenog u crime organizacijama, bio sam zamenik vise puta i imam dovoljno iskustva da budem na poziciji lidera. Doveo bih iskusne ljudi koji su ranije vodili crime organizacije i zajedno bi isli ka nasem cilju

2.2-Smatram da Los Santos Vagosi imaju jednu od najboljih lokacija HQ-a na serveru i ljudi najvise dolaze upravo tu, samim tim smatram da je to najvazniji i najposeceniji geng na serveru koji mora da ima odgovornog lidera poput mene.

2.3-Imam dobre pucace koji bi dosli u turfali za geng, isli na akcije, pomagali mi oko svega i bili tu uvek kada treba. Upravo zbog toga zelimo da vodimo Los Santos Vagose

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1- Aktivirao bih vise akcije, vise farbanja grafita, vise pljacki itd. Time bi RolePlay bio zanimljiviji i crime-u i state-u, a i ostalim igracima koji bi dobili zelju da se pridruze organizacijama.

3.2- Dogovarali bi se sa ostalim crime organizacijama da zajedno pravimo razne akcije, jer state-a uvek ima previse i onda bi to pokusali izjednaciti i pokusati da preokrenemo situaciju, vise Crime-a, a manje state-a

3.3- Bonuse bih delio svaki dan po zasluzi, imao bi nedeljne bonuse za aktivne clanove, zamenici bi takodje dobijali bonuse za svoj rad i trud

Rankovi:
13|Leader

12|Co-Leader
11|Consigliere
--------HC--------
10|O.G

9|Reketas
8|Graffit Team Leader
7|Graffit Team
6|Hitman
5|Ghetto boy
4|Ghetto girl