Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mixa Lacoste

Krokodil
Leader of unofficial org
1. Vaše ime IRL: Mihajlo
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: mixalacoste
6. Vaše ingame ime: Mixa Lacoste
7. Vaš ID: 27648

Dodatne informacije

1. Lider za..... Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1-Iskustvo- Imam dosta vremena provedenog u crime organizacijama, bio sam zamenik vise puta i imam dovoljno iskustva da budem na poziciji lidera. Doveo bih iskusne ljudi koji su ranije vodili crime organizacije i zajedno bi isli ka nasem cilju

2.2-Smatram da Los Santos Vagosi imaju jednu od najboljih lokacija HQ-a na serveru i ljudi najvise dolaze upravo tu, samim tim smatram da je to najvazniji i najposeceniji geng na serveru koji mora da ima odgovornog lidera poput mene.

2.3-Imam dobre pucace koji bi dosli u turfali za geng, isli na akcije, pomagali mi oko svega i bili tu uvek kada treba. Upravo zbog toga zelimo da vodimo Los Santos Vagose

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1- Aktivirao bih vise akcije, vise farbanja grafita, vise pljacki itd. Time bi RolePlay bio zanimljiviji i crime-u i state-u, a i ostalim igracima koji bi dobili zelju da se pridruze organizacijama.

3.2- Dogovarali bi se sa ostalim crime organizacijama da zajedno pravimo razne akcije, jer state-a uvek ima previse i onda bi to pokusali izjednaciti i pokusati da preokrenemo situaciju, vise Crime-a, a manje state-a

3.3- Bonuse bih delio svaki dan po zasluzi, imao bi nedeljne bonuse za aktivne clanove, zamenici bi takodje dobijali bonuse za svoj rad i trud

Rankovi:
13|Leader

12|Co-Leader
11|Consigliere
--------HC--------
10|O.G

9|Reketas
8|Graffit Team Leader
7|Graffit Team
6|Hitman
5|Ghetto boy
4|Ghetto girl
3|Gangster
2|New Boy

1|Suspend

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Čestitamo! Pozvani ste na interviju za organizaciju Vagos koji će se održati u subotu 03.01.2026. sa početkom u 18:00h. Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom