Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration G.P. - 1.8 - The Famillies

Your ID
64734
Players nickname
Jefta Babaroga
Suspect ID
70677 20831 21273
Date of violation
Jan 18, 2026
Time of violation
22 22
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=MFNpV3e1ILk

zirdum

Player
Player
Moram da te razocaram, prvo dal ste mislili da ce Jefta da vas pusti tek tako da ga robate i drkate. Trebalo je odma da vam bude sumnjivo cim vas ne napusava ili cim nismo dosli. A sto se godina tice, ja mislim da to nema nikakve veze sa igricom, tu su i stariji momci od njega, nego ih je za primer okacio i odradio na majmune, jbg kad mora tako da se barem malo vrati roleplay u igru. A kad smo kod zivota doticnog Jeffte kod mene je na suspend zbog neaktivnosti tako da pussaaa :*
Naravno jos jedan matorac koji igra grand i nema zivot klasican indijanac

Predrag Matic

Player
Player
Mnogo si lud nadam se da ti je topljo u njegovoj bulji posto kolko vidim ne izlazis iz iste samo jos da se sagnes da mu ga posaftas samo to nisi cmarolizcu glupi
Kaze mi decko koji place i moli privatno da se povuce zalba za mafijanje? Obraz i cast sine mnogo bitna stvar u zivotu. Savet, ako ste vec pojeli govna i ispali mudonje onda ostanite mudonje do kraj i prihvatite posledice. A sto se bulje tice, vidis koliko si plitak, ne uvlaci se Matic nikom nego vam se smeje i jebe kolko ste jadni, razlika je, ali dobro mlad si, zelen vremenom ces da naucis a ja znam da te boli sineee :D

BUTKA

Desi butkice!!!
Player
Da je do mene napsovao bi ti sve sto imas i zivo i mrtvo nego nisam ni ja pisao to nego lik iz moje org na moj acc a ja sam te bar odradio i sinčio sam te radio si sta ti je receno maltretirao sam te i jos klinci za koje sad kenjas su te odradili na majmuna obrijali smo te pokrali smo te i mucili prosto receno pokazali smo ko je glavni a ko je sin(ti)

Jefta666

Player
Player
Da je do mene napsovao bi ti sve sto imas i zivo i mrtvo nego nisam ni ja pisao to nego lik iz moje org na moj acc a ja sam te bar odradio i sinčio sam te radio si sta ti je receno maltretirao sam te i jos klinci za koje sad kenjas su te odradili na majmuna obrijali smo te pokrali smo te i mucili prosto receno pokazali smo ko je glavni a ko je sin(ti)
Zato molis da povucem hahaha

Predrag Matic

Player
Player
Jedino sto bi ti konkretno mogo je kurca da mi se napusis i samo to veruj mi, to ti je pod 1.
Pod 2. Jeste, doso ti lik iz org kuci pa je od tvoj acc pisao i molio i plakao ko picka da se skine zalba, pusti te price... jadno je
Pod 3. Ti si moj kurac i u grand i van njega, juce si iz pelene izasto ti ce talasas tu i napusavas zivo i mrtvo, a svestan nisi...
Pod 4. Radio je decko sta mu je receno da ispostuje RP i naravno da vas namesti ko volovi, sto je i uradio, a to kolko ste zajebani sto placete privatno, sto molite? I sto je najgore pristajete na sve i molite da se izvinite sto ste mafijali HAHAHA O CEMU TI PRICAS DECKO.
I pod 5. Da pokazali ste svi kolko ste jaki i glavni, sve na bubici, sto je najjace decko nije ni okacio slike iz ceta koje sam ja video i vristao od smeha, bas zato sto ste jaki i sto ste mucili. Tako da mali, pokri se usima, cucka u usta i tisina.

BUTKA

Desi butkice!!!
Player
1.na nijednu sliku nisam ja nisam tolko glup da saljem svoje slike
2.boli me kurac dal mi veruj evo u crkvu ti se kunem da nisam ja pisao jer nisam picka nego je drugar sigurno necu da se izvinim bilo kome kamo li ovom sinu i tebi isto j sve

Jefta666

Player
Player
1.na nijednu sliku nisam ja nisam tolko glup da saljem svoje slike
2.boli me kurac dal mi veruj evo u crkvu ti se kunem da nisam ja pisao jer nisam picka nego je drugar sigurno necu da se izvinim bilo kome kamo li ovom sinu i tebi isto j sve
Suti i placi poy

Top Bottom