Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
64734
Players nickname
Jefta Babaroga
Suspect ID
70677 20831 21273
Date of violation
Jan 18, 2026
Time of violation
22 22
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=MFNpV3e1ILk

zirdum

Player
Player
Moram da te razocaram, prvo dal ste mislili da ce Jefta da vas pusti tek tako da ga robate i drkate. Trebalo je odma da vam bude sumnjivo cim vas ne napusava ili cim nismo dosli. A sto se godina tice, ja mislim da to nema nikakve veze sa igricom, tu su i stariji momci od njega, nego ih je za primer okacio i odradio na majmune, jbg kad mora tako da se barem malo vrati roleplay u igru. A kad smo kod zivota doticnog Jeffte kod mene je na suspend zbog neaktivnosti tako da pussaaa :*
Naravno jos jedan matorac koji igra grand i nema zivot klasican indijanac

Predrag Matic

Player
Player
Mnogo si lud nadam se da ti je topljo u njegovoj bulji posto kolko vidim ne izlazis iz iste samo jos da se sagnes da mu ga posaftas samo to nisi cmarolizcu glupi
Kaze mi decko koji place i moli privatno da se povuce zalba za mafijanje? Obraz i cast sine mnogo bitna stvar u zivotu. Savet, ako ste vec pojeli govna i ispali mudonje onda ostanite mudonje do kraj i prihvatite posledice. A sto se bulje tice, vidis koliko si plitak, ne uvlaci se Matic nikom nego vam se smeje i jebe kolko ste jadni, razlika je, ali dobro mlad si, zelen vremenom ces da naucis a ja znam da te boli sineee :D

BUTKA

Desi butkice!!!
Player
Da je do mene napsovao bi ti sve sto imas i zivo i mrtvo nego nisam ni ja pisao to nego lik iz moje org na moj acc a ja sam te bar odradio i sinčio sam te radio si sta ti je receno maltretirao sam te i jos klinci za koje sad kenjas su te odradili na majmuna obrijali smo te pokrali smo te i mucili prosto receno pokazali smo ko je glavni a ko je sin(ti)

Jefta666

Player
Player
Da je do mene napsovao bi ti sve sto imas i zivo i mrtvo nego nisam ni ja pisao to nego lik iz moje org na moj acc a ja sam te bar odradio i sinčio sam te radio si sta ti je receno maltretirao sam te i jos klinci za koje sad kenjas su te odradili na majmuna obrijali smo te pokrali smo te i mucili prosto receno pokazali smo ko je glavni a ko je sin(ti)
Zato molis da povucem hahaha

Predrag Matic

Player
Player
Jedino sto bi ti konkretno mogo je kurca da mi se napusis i samo to veruj mi, to ti je pod 1.
Pod 2. Jeste, doso ti lik iz org kuci pa je od tvoj acc pisao i molio i plakao ko picka da se skine zalba, pusti te price... jadno je
Pod 3. Ti si moj kurac i u grand i van njega, juce si iz pelene izasto ti ce talasas tu i napusavas zivo i mrtvo, a svestan nisi...
Pod 4. Radio je decko sta mu je receno da ispostuje RP i naravno da vas namesti ko volovi, sto je i uradio, a to kolko ste zajebani sto placete privatno, sto molite? I sto je najgore pristajete na sve i molite da se izvinite sto ste mafijali HAHAHA O CEMU TI PRICAS DECKO.
I pod 5. Da pokazali ste svi kolko ste jaki i glavni, sve na bubici, sto je najjace decko nije ni okacio slike iz ceta koje sam ja video i vristao od smeha, bas zato sto ste jaki i sto ste mucili. Tako da mali, pokri se usima, cucka u usta i tisina.

BUTKA

Desi butkice!!!
Player
1.na nijednu sliku nisam ja nisam tolko glup da saljem svoje slike
2.boli me kurac dal mi veruj evo u crkvu ti se kunem da nisam ja pisao jer nisam picka nego je drugar sigurno necu da se izvinim bilo kome kamo li ovom sinu i tebi isto j sve

Jefta666

Player
Player
1.na nijednu sliku nisam ja nisam tolko glup da saljem svoje slike
2.boli me kurac dal mi veruj evo u crkvu ti se kunem da nisam ja pisao jer nisam picka nego je drugar sigurno necu da se izvinim bilo kome kamo li ovom sinu i tebi isto j sve
Suti i placi poy

Status
Not open for further replies.
Top Bottom