By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Naravno jos jedan matorac koji igra grand i nema zivot klasican indijanacMoram da te razocaram, prvo dal ste mislili da ce Jefta da vas pusti tek tako da ga robate i drkate. Trebalo je odma da vam bude sumnjivo cim vas ne napusava ili cim nismo dosli. A sto se godina tice, ja mislim da to nema nikakve veze sa igricom, tu su i stariji momci od njega, nego ih je za primer okacio i odradio na majmune, jbg kad mora tako da se barem malo vrati roleplay u igru. A kad smo kod zivota doticnog Jeffte kod mene je na suspend zbog neaktivnosti tako da pussaaa :*
Kaze fake momak hahah smijehNaravno jos jedan matorac koji igra grand i nema zivot klasican indijanac
Kaze mi decko koji place i moli privatno da se povuce zalba za mafijanje? Obraz i cast sine mnogo bitna stvar u zivotu. Savet, ako ste vec pojeli govna i ispali mudonje onda ostanite mudonje do kraj i prihvatite posledice. A sto se bulje tice, vidis koliko si plitak, ne uvlaci se Matic nikom nego vam se smeje i jebe kolko ste jadni, razlika je, ali dobro mlad si, zelen vremenom ces da naucis a ja znam da te boli sineeeMnogo si lud nadam se da ti je topljo u njegovoj bulji posto kolko vidim ne izlazis iz iste samo jos da se sagnes da mu ga posaftas samo to nisi cmarolizcu glupi
Pa 300m je sve od panela heheh poyyyZamisli postavljas panel za 20k imas 300m i jos imas 300 godina i 180kg
Zamisli glup si ko kurac? Nije tesko prihvatiti cinjenicu. Poenta je, namestio vas je ko volove, nisu poenta 20k nego ono sto ce da se desiZamisli postavljas panel za 20k imas 300m i jos imas 300 godina i 180kg
A znam da te boli sineeeee ali opusteno ne zameram, samo ti misli na svoj zivot i gledaj da tebi bude lepo zanemari druge, mnogo ce lepse da ti bude u zivotuNaravno jos jedan matorac koji igra grand i nema zivot klasican indijanac
Ma sta seres kad nemas zivot, sad ces opet na suspend zbog neaktivnosti.Pa 300m je sve od panela heheh poyyy
![]()
Ako su glupa deca kao sto ti kazes. Koji kurac rade u organizaciji? Neka idu po pijaci da prose za 20k i etoBrate nemas zivot kacis decu kako te robaju a imas 100 godina oces plakati sto te glupa deca robaju i objavis snimak od 16 minuta hahahahag koji si ti digitalac
Ma prosi i on nego se folira sad ovde nesto... JadnoAko su glupa deca kao sto ti kazes. Koji kurac rade u organizaciji? Neka idu po pijaci da prose za 20k i eto
Zato molis da povucem hahahaDa je do mene napsovao bi ti sve sto imas i zivo i mrtvo nego nisam ni ja pisao to nego lik iz moje org na moj acc a ja sam te bar odradio i sinčio sam te radio si sta ti je receno maltretirao sam te i jos klinci za koje sad kenjas su te odradili na majmuna obrijali smo te pokrali smo te i mucili prosto receno pokazali smo ko je glavni a ko je sin(ti)
Jedino sto bi ti konkretno mogo je kurca da mi se napusis i samo to veruj mi, to ti je pod 1.Da je do mene napsovao bi ti sve sto imas i zivo i mrtvo nego nisam ni ja pisao to nego lik iz moje org na moj acc a ja sam te bar odradio i sinčio sam te radio si sta ti je receno maltretirao sam te i jos klinci za koje sad kenjas su te odradili na majmuna obrijali smo te pokrali smo te i mucili prosto receno pokazali smo ko je glavni a ko je sin(ti)
I ono ce mafija, od samar bi mu vaske igrale candy shop...
Suti i placi poy1.na nijednu sliku nisam ja nisam tolko glup da saljem svoje slike
2.boli me kurac dal mi veruj evo u crkvu ti se kunem da nisam ja pisao jer nisam picka nego je drugar sigurno necu da se izvinim bilo kome kamo li ovom sinu i tebi isto j sve