Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration G.P. - 1.8 - The Famillies

Your ID
64734
Players nickname
Jefta Babaroga
Suspect ID
70677 20831 21273
Date of violation
Jan 18, 2026
Time of violation
22 22
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=MFNpV3e1ILk

Predrag Matic

Player
Player
1.na nijednu sliku nisam ja nisam tolko glup da saljem svoje slike
2.boli me kurac dal mi veruj evo u crkvu ti se kunem da nisam ja pisao jer nisam picka nego je drugar sigurno necu da se izvinim bilo kome kamo li ovom sinu i tebi isto j sve
Lepo si reko nisi tolko i vise si nego sto sam mislio.
A pod 2. Nemoj da se kunes ljubi te brat, verujemo ti :D

BUTKA

Desi butkice!!!
Player
Ja tebe bas i mogu,jedan derpe uvlaci se u bulju ima vrv 57 godine kurci se deci onda ga isti sinče dok mu kuci zenu kara neki narkoman unemployed je izdrzavaja gu keva i cale ako iste ima

Predrag Matic

Player
Player
Ja tebe bas i mogu,jedan derpe uvlaci se u bulju ima vrv 57 godine kurci se deci onda ga isti sinče dok mu kuci zenu kara neki narkoman unemployed je izdrzavaja gu keva i cale ako iste ima
Kolko si ti nesrecan decko u zivotu, nemas ti pravo da se kunes u Crkvu, nego idi u istu malo, posveti se Bogu, poslusaj koju liturgiju, ispovedi se posto vidim da si nesrecan i nezadovoljan svojim zivotom pa se bavis tudjim, pa ako uspes mozda se i pricestis. To ti je moj iskren savet, poslusaj me, pokusaj i veruj da ce ti mnogo lepse biti u zivotu, znam da ti je tesko ali veruj nisi jedini mnogo vas je takvih. Pa ces onda tek tad da imas pravo da se kunes u istu. Pusa <3

Predrag Matic

Player
Player
I da, popravi se u skolici posto vidim da si i tu malo opao, ovo ti sve govorim iz najbolje namere bas zato sto imam 57god, posto te tvoji kuci nisu vaspitali kako treba pa moram ja ovde... Al dobro nije problem i to je za ljude. :D

Last edited:
Top Bottom