dada sigurno se editovane , lazi lazi . nebi ovoliku dramu pravio oko necega sto je lazno . l
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ne treba nitko da ti prijeti. Ako ti bude netko prijetio, javi mi se, ja ću to riješiti, protiv toga sam potpuno. Srušio si sam svoj ugled za sva vremena. I mogu ti 100% reći da ti nijedna druga familija nebi pružila priliku kakvu sam ti ja pružio, još sam ti uskočio kad su ti trebale pare. Ali dobro, hvala ti što si pokazao svoje pravo lice na vrijeme, dok nije šteta nastala. I neću više da se zamaram da pišem ovako ozbiljne poruke oko igrice.Pogledaj te ove pretnje koje dolaze iz tako ugledne porodice :
slobodno mi jos pretitecekam
to nije bitnoZnas da si ubacio 7+ clanova u familiju i da je od tih 7+ ostalo 3 clana
ti si bre digitalac jedan ,pises ovde a ne znas da za skem moze da se kaci kad ocesProslo je više od 48h samo da se zna.
Haki bas si postao pickica dobiješ prodavnicu odeće vredniji 20x puta od 3.5m i ti oćeš te pare. Za dzabe si pravio ovoliku žalbu kad ce admini videte da je proslo više od 48h. Samo me zanima tvoj sledeći fam (vrv neki raspali).
Hvala unapred Admini sto ce dobiti ovu žalbu.
ŠumpliPogledaj te ove pretnje koje dolaze iz tako ugledne porodice :
slobodno mi jos pretitecekam
ti si bre digitalac jedan ,pises ovde a ne znas da za skem moze da se kaci kad oces
toxic nek se kazni hvalati si bre digitalac jedan ,pises ovde a ne znas da za skem moze da se kaci kad oces
covjek u pravo , za skem ili prevaru treba hrpa dokaza i vremena da se donese konacna odluka . ne moze to u 48h treba malo vremena to dokazati i prikupiti dokaze . Tako bar ja mislimti si bre digitalac jedan ,pises ovde a ne znas da za skem moze da se kaci kad oces