Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
82416
Players nickname
HakiM South
Suspect ID
27265
Date of violation
Jan 16, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=7zkWUgTJhWk

Dragutin Berlusconi

Player
Player
kao prvo nisi bio prvi kao drugo u pravilima za ubacivanje clanove pise da moraju clanovi da ostanu u femu kao trece imao si samo 3 clana koja su ostala u femu.Ti sto si bezobrazan i ne znas se ponasat i trazis pare koje nisi dobio i mislis da ces dobijes neces dobijes i nikad ih neces videti te dokazi sto si naveo to nista nije tacno kolko sam proverio

Pravilo za ubacivanje ljudi u fem i nagradne igre proverava iskljucivo lider ili ja posto sam ja pokrenuo igru niti nijedan drugi ne moze pregledati ko je ubacio ko je bio prvi dok ja ili lider ne odlucimo ovaj kao sto se cuje na snimku roman kaze da su lider i ostali glavni za to i samim tim taj decko nema veze sa time.

Za vise info ako trebalo adminu koji bude proveravao ovu albu nek me doda na discord : imposter2274 i dacu mu sve dokaze o pravilima igre i ostalog infa sto mu treba

Haki Muje

Player
Player
roman se sam upleo u to sam , trebao je da razmislja a svi dokazi koje sam poslao su realni a to sto vi sve to obrisali sa discord servera , bgm ste zakasnili ja sve slikam :)

Haki Muje

Player
Player
ovo sve samo pokazuje koliko postovanja treba te da zasluzite nakon svega ovoga , vecina vas je svoj obraz uprljala . Roman najvise jer je ispao takav kakav je ... Ovo svi trebaju da vide . Da vide realnu stranu Berlusconi familije ...

Haki Muje

Player
Player
MOLI SE ADMINISTRATOR KOJI BUDE PREGLEDAVAO OVO ZALBU DA SACEKA DO UJUTRO IMAM JOS PRIKUPLJENIH DOKAZA KOJI CE POMOCI OKO KONACNE ODLUKE ! HVALA SVAKAKO .

Jefta666

Player
Player
Cekaj cekaj, ti javno priznajes da si dobio biznis koji vrijedi 20x vise od 3.5, jel znas da je to ban?
Nisam upucen u situaciju ali koliko vidim ides na bahame skupa sa ovim sta si prodao biznis i sta si kupio biznis, gdje se moze kupit biznis za 3.5m ? 🤣🤣🤣🤣

Roman Castellano

Berlusconi
Player
ovo sve samo pokazuje koliko postovanja treba te da zasluzite nakon svega ovoga , vecina vas je svoj obraz uprljala . Roman najvise jer je ispao takav kakav je ... Ovo svi trebaju da vide . Da vide realnu stranu Berlusconi familije ...
Koju stranu Berlusconi familije? Onu kada sam ti ukazao povjerenje kad si tek ušao u fem? Onu kada sam te saslušao svaki put kad si nešto pitao? E Haki, našta si spao....

Roman Castellano

Berlusconi
Player
Koju stranu Berlusconi familije? Onu kada sam ti ukazao povjerenje kad si tek ušao u fem? Onu kada sam te saslušao svaki put kad si nešto pitao? E Haki, našta si spao....

dacu ti ja tih 3m nemoj napadati coveka mozda nije kriv.....posalji id svoj i imas 3m od mene
Nemoj mu davati ništa Gvozdene. Ne znaš cijelu priču.... 🙃

Haki Muje

Player
Player
ne ne ja sam taj biznis platio punom cjenom , ali nisam zadovoljan profitom ... vec 4 od njega 0 dollara po danu i samo tu vidim jedan vrliki MINUS . tako da od biznisa bih ja zaradio 3.5 miliona tek poslije nekih godinu sto mu iskreno ne vredi . I isti taj biznis sam prodao za 16m . ja tu ne vidim nista za bann

Uki Majestic

Player
Player
Ja neznam da li si ti dobro ili imas neki poremecaj decko ali sa tobom nije sve u redu ti si samo jedno nezahvalno govedo koje ni biznis koji si dobio(za koji trebas istom tom romanu da ze klanjas da mu lizes stopala i da ceo zivot vices hvala) nisi bio zahvalan 3.5 mil bi dobio kao sto je i receno ali si ti livao familiju i dobijo biznis ti si samo razmazeno djubre nezahvalno koje nema naviku da ceni darove od ljudi i jos posle svega sto su uradili za tebe ti kacis Romana koji je dobar i kao covek i kao lider svima nam pomogo i tebi a ti ovako vracas nemam sta reci nego da si nezahvalno deriste koje zna samo iskoriscavati

Status
Not open for further replies.
Top Bottom