dosao je na masinu no covjek ne pokazuje nikakav strah te smatram da je ovo kršenje pravila i da bi ova osoba trebala biti kažnjena
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!koliko smaraskao prvo dobicete kaznu za mg jer pricate na discord a kao drugo ja necu dobiti kaznu jer ste samo uperili pusku i niste izdali zahtev samim time kako sam ja trebao znati sta da radim na snimku se cak i cuje kako pitam i sta sad da radim
buraz pa ti sam moras znat sta da radis i da dobijem mg sta me briga to je samo par minutakao prvo dobijete kaznu za mg jer pricate na discord a kao drugo ja necu dobiti kaznu jer ste samo uperili pusku i niste izdali zahtjev samim time kako sam ja trebao znati sta da radim na snimku se cak i cuje kako pitam i sta sad da radim
nisam nista govorio za admina na discord ne u gradutakodje ste rekli na discordu ovaj admin je retard ne razumijem kakvo je to vredjanje
jesam ti brojao 3 puta i rekli smo ti da je ovo privatan posjed zar nije bilo takokoliko smaras
nisam to ja bratejesam ti brojao 3 puta i rekli smo ti da je ovo privatan posjed zar nije bilo tako
dobro aj videcemoburaz pa ti sam moras znat sta da radis i da dobijem mg sta me briga to je samo par minuta
m briga me ko je pravila su pravilanisam to ja brate
PovlacimNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Ispravite naslov žalbe
Rok 12 sati