Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
77595
Players nickname
kizo kazanova
Suspect ID
41811
Date of violation
Feb 18, 2026
Time of violation
18:04
Proofs
https://youtu.be/41Pr0jg7Y-E

Kizo kazanova

Player
Player
dosao je na masinu no covjek ne pokazuje nikakav strah te smatram da je ovo kršenje pravila i da bi ova osoba trebala biti kažnjena

Last edited:

Nolexx

Player
Player
kao prvo dobicete kaznu za mg jer pricate na discord a kao drugo ja necu dobiti kaznu jer ste samo uperili pusku i niste izdali zahtev samim time kako sam ja trebao znati sta da radim na snimku se cak i cuje kako pitam i sta sad da radim

djordje kamata

Player
Player
kao prvo dobicete kaznu za mg jer pricate na discord a kao drugo ja necu dobiti kaznu jer ste samo uperili pusku i niste izdali zahtev samim time kako sam ja trebao znati sta da radim na snimku se cak i cuje kako pitam i sta sad da radim
koliko smaras

Kizo kazanova

Player
Player
kao prvo dobijete kaznu za mg jer pricate na discord a kao drugo ja necu dobiti kaznu jer ste samo uperili pusku i niste izdali zahtjev samim time kako sam ja trebao znati sta da radim na snimku se cak i cuje kako pitam i sta sad da radim
buraz pa ti sam moras znat sta da radis i da dobijem mg sta me briga to je samo par minuta

Status
Not open for further replies.
Top Bottom