Doğru sen blawl stars oynuyon demi pardonOynamayı bırakakı çok oldu kanki
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Doğru sen blawl stars oynuyon demi pardonOynamayı bırakakı çok oldu kanki
Skinliyse kabul etmemyanlız kral leon alırsam gelirim yoksa gelmem
Yok kanki oyun oynamayı bırakalı çok oldu makarasına yazdım onu ciddiye aldıysan egerDoğru sen blawl stars oynuyon demi pardon
Ye abi im npc Rejected - BUG A BUSE 98698 bug a buse. Buse kim amkyou are npc okey okey okey
evet kral ozaman bilmiyordumYe abi im npc Rejected - BUG A BUSE 98698 bug a buse. Buse kim amk
2 yılda öğrenemediysen Rejected - Ban Appeal | Oghi Flannevet kral ozaman bilmiyordum
o ben değil kral2 yılda öğrenemediysen Rejected - Ban Appeal | Oghi Flann
nasıyao ben değil kral
neyse kral en 3 gelirsen beklerimNiye nick çalıon piç ben de diyom niye böyle mal mal davranıyo böyle bir ortamda diye
Kanka bu oyunu oynamam ama saol teklifin için seninde amına koyayım Eren Maclein piçneyse kral en 3 gelirsen beklerim
yok kral onu yapamazsın daKanka bu oyunu oynamam ama saol teklifin için seninde amına koyayım Eren Maclein piç
Nerden izin almam gerekiyor kral gerekli mecralara başvurayımyok kral onu yapamazsın da
patladım la amk djfgnskdjfjsdkskjdfn adam haklı
Rezil maymun senin kim fanın olucak yazdıgımı bi daha oku ne kadar mal oldugunu bidaha öğrenfan2
elemanın eziklik 1500 sene önceki pvu tutuyor sonra attıgımz vsde nasıl domaldın anlatsana pov bile almadımfan2