Nije izdao validan uslov (5 sekundi napad na masinu nije uslov). Trebao je reci igracu sta zelite da on uradi (npr da se odalji odavde).
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!- Generalno Pravilo 6.15jel si glup normalno je kad imas masinu za sta je uslov i sta trebas da uradis
dobro zaboravio sam cu odlezim boli me kurcina kad svi placete 2v1 opet ste izgubili- Generalno Pravilo 6.15
- Prije : Oba igraca koja su u Roleplay situaciji moraju da daju uslove i broje 5s
- Od sada : Igrac koji prvi da uslov i izbroji 5s cim krene da puca , druga strana ima RP razlog automatski da se brani naravno stime da je RP razlog prvog igraca bio validan poput panela , kradja auta , kradja masine isl
- Ukoliko igrac koji prvi daje uslov i broji 5s nije imao validan RP razlog onda ce biti kaznjen cim zapuca za GP 6.15 , al takodje samoodbrana ako tu puca je takodje GP 6.15
- Primjer za Bounty : Morate da date do znanja igracu da ste dosli radi Bountya odbrojite 5s i mozete da pucate na igraca on takodje ima pravo na samoodbranu u toj situaciji.
Evo ti vaso, pa procitaj. Duzan si da mi das razlog i uslov pa sa mi brojis 5s. Procitaj malo.
Budi srecan sto sam te okacio samo za ovo :3dobro zaboravio sam cu odlezim boli me kurcina kad svi placete 2v1 opet ste izgubili