Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
70506
Players nickname
Anton Marino
Suspect ID
78989
Date of violation
Feb 19, 2026
Time of violation
01:33
Proofs
https://youtu.be/ZmEpuKfMijU

Dusan Kalinic

Player
Player
Nije izdao validan uslov (5 sekundi napad na masinu nije uslov). Trebao je reci igracu sta zelite da on uradi (npr da se odalji odavde).

Dusan Kalinic

Player
Player
jel si glup normalno je kad imas masinu za sta je uslov i sta trebas da uradis
- Generalno Pravilo 6.15

- Prije : Oba igraca koja su u Roleplay situaciji moraju da daju uslove i broje 5s

- Od sada : Igrac koji prvi da uslov i izbroji 5s cim krene da puca , druga strana ima RP razlog automatski da se brani naravno stime da je RP razlog prvog igraca bio validan poput panela , kradja auta , kradja masine isl

- Ukoliko igrac koji prvi daje uslov i broji 5s nije imao validan RP razlog onda ce biti kaznjen cim zapuca za GP 6.15 , al takodje samoodbrana ako tu puca je takodje GP 6.15

- Primjer za Bounty : Morate da date do znanja igracu da ste dosli radi Bountya odbrojite 5s i mozete da pucate na igraca on takodje ima pravo na samoodbranu u toj situaciji.

Evo ti vaso, pa procitaj. Duzan si da mi das razlog i uslov pa sa mi brojis 5s. Procitaj malo.

Vasa

Player
Player
- Generalno Pravilo 6.15

- Prije : Oba igraca koja su u Roleplay situaciji moraju da daju uslove i broje 5s

- Od sada : Igrac koji prvi da uslov i izbroji 5s cim krene da puca , druga strana ima RP razlog automatski da se brani naravno stime da je RP razlog prvog igraca bio validan poput panela , kradja auta , kradja masine isl

- Ukoliko igrac koji prvi daje uslov i broji 5s nije imao validan RP razlog onda ce biti kaznjen cim zapuca za GP 6.15 , al takodje samoodbrana ako tu puca je takodje GP 6.15

- Primjer za Bounty : Morate da date do znanja igracu da ste dosli radi Bountya odbrojite 5s i mozete da pucate na igraca on takodje ima pravo na samoodbranu u toj situaciji.

Evo ti vaso, pa procitaj. Duzan si da mi das razlog i uslov pa sa mi brojis 5s. Procitaj malo.
dobro zaboravio sam cu odlezim boli me kurcina kad svi placete 2v1 opet ste izgubili

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam prihvatiti ovu žalbu

ID 70506 će biti kažnjen za Generalno Pravilo 6.15
ID 78989 će biti kažnjen za Generalno Pravilo 6.15
Pre nego nekog upucate , morate se upustiti u rp i imati ic razlog, izdati uslov i odbrojati 5 sekundi.
U ovoj situaciji vi niste izdali uslov, vec samo naveli razlog i krenuli da brojite.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom