Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
86856
Players nickname
Deny marocco
Suspect ID
51249
Date of violation
Mar 31, 2026
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/PLJp26oEf4o

Zonixx

Player
Player
Samo da posjetim administraciju u vezi tebe i tvojih fix ideja i žalbi

Zonixx

Player
Player
Ja trazim da se ovaj igrač kazni za narušavanje mojeg i mira drugih igrača ja normalno ne mogu da igrat da ovaj Indijanac mi ne dodje i okaci za 100 lažnih Prijavi koje on zamisli prvo momak tvrdi da mu je los net ne učitava kad mu ne učita ugasi kabal kao mu je puklo pokazuje kako mu prodada garaža laguje PC i odje kaci sad za Cheats ovaj igrač treba da se istrazi ovo je ne realno sta radi i tolko bezobrazno sa ovim postupcima vadi ljudima zelju za igranjem forcira kacenje i ljudima uništava dan ????

Zonixx

Player
Player

evo ga video dje sam predvidio sta ce uradit radi njegovih akciji kaznite igraca obavezno

DanyMarocco

Player
Player

evo ga video dje sam predvidio sta ce uradit radi njegovih akciji kaznite igraca obavezno
Kao prvo dosadan si kao drugo abrahamu sam poslao sta mi se desava i kakav problem imam kao drugo okrivljujes me na nesto sto nisam uradio meni je crkla cela igrica slika mi se zamrzla kliknem f1 i vratim odma idalje zaledjena slika! Zamolio bih te da ne budes dosadan hvala!

Zonixx

Player
Player
to sad sto sam te uhvatio da imam cheats nemoj da places da se vadis kako si ti zrtva ovdje sad si dokazao da imas cheat
DJE JE CHEAT U TAJ POV dali je obolio dostavio sam još taj pov dje je cheat dje ne budi toliko umobolan nego razmisli glavom

Tonac Durlanac

Player
Player
Samo da posjetim administraciju u vezi tebe i tvojih fix ideja i žalbi

hahahahah koji je lik forum warrior aloo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom